Nazaj na seznam zadetkov

Izposoja koles, vodeni kolesarski izleti, Obala, LUMANAJ d.o.o.

Ste radi aktivni in se navdušujete nad kolesarstvom? Bi želeli izkusiti izlet na Obali, a nimate svojega kolesa ali pa ga ne morete pripeljati na Obalo? Nič hudega, podjetje LUMANAJ trgovina in storitve d.o.o. iz Pirana vam udi izposojo koles in kolesarske izlete, primerne za otroke, odrasle, študente, seniorje.

Zagotovite izposojo koles in vodene kolesarske izlete na obali

Nudimo vam:

  • Izposojo koles: otroška in mladinska, mestna kolesa, e-kolesa, MTB, trekking kolesa, sedeži za najmlajše ...

  • Vodene izlete po Obalnem območju, Istri, sosednjih državah

  • Asistenco, če ste si kolo izposodili pri nas in pride do okvare, nas le pokličite

Ste si zamislili izposojo kolesa in načrtujete izlet, a ne bi radi ostali brez kolesa? V izogib slabi volji in pomanjkanju kolesa za vas, priporočamo rezervacijo termina in želeno število koles ter tip.

  • Cenovno ugodno

  • Prijazno uporabnikom

  • Bogata izbira tipov koles in izletov

  • Zabavno, poučno, aktivno

Izposoja koles in vodeni kolesarski izleti po obali čisto enostavno pri podjetju LUMANAJ d.o.o.

Kolesarjenje je dobro za zdravje, če se seveda ne pretirava. A naj vas nikar ne skrbi. Poskrbimo tudi za tiste, ki ne morete ali želite premagovati večjih fizičnih naporov z dobro izbiro E-koles za najem. Naša električna kolesa imajo doseg do 100 km z enim polnjenjem ter močan motor, tako premagovanje ravnine ali klancev ne bo noben problem. In ravno tako boste lahko uživali v vseh lepotah ter danostih regije.

Ste za nekaj posebnega? Kaj pravite na nočno kolesarjenje? Izposoja koles ali voden kolesarski izleti po Obali, ko zaide sonce.

Nočno kolesarjenje je še posebej v poletnih, toplejših mesecih posebna dogodivščina, ki jo ne gre zamuditi. Izognete se vročini, ponoči je bolj mirno in vidite stvari, ki jih podnevi ne bi. Ob izposoji kolesa za nočno kolesarjenje na Obali, vas seveda temu primerno tudi opremimo, saj je vidnost in vaša varnost za nas na prvem mestu.

Smo prava izbira na Obali tudi za večje skupine, saj imamo za izposojo na volje večje število koles (do 40), potrebna je le predhodna rezervacija, da lahko to kar ponujamo tudi izpolnimo.

Zgoraj smo že omenili nekaj naših prednosti ob izposoji koles na Obali, od tem bi izpostavili tudi, da:

  • vam lahko kolo dostavimo tudi v hotel ali mesto vaše nastanitve oziroma, na vnaprej dogovorjeno lokacijo

  • vam omogočamo vračilo kolesa tudi izven delovnega časa

  • ob izposoji nudimo tudi informacije in koristne nasvete o naravnih, znamenitostih, dogodkih, dobrih restavracijah in mnogo več.

Izposoja koles Obala -> LUMANAJ d.o.o.