Nazaj na seznam zadetkov

SELITVE, NAJEM KOMBIJEV IN DRUGE DEJAVNOSTI, DANILO ŠKRABL S.P.

Industrijska ulica 6, 2342 Ruše
Prikaži številko

Ugodno izposojo kombijev vam uredimo v bližini Maribora

V podjetju Selitve, najem kombijev in druge dejavnosti Danilo Škrabl s.p. iz Ruš na Štajerskem smo dosegljivi z ugodno ponudbo vozil za izposojo.

Ponujamo najem dveh selitvenih oziroma tovornih kombijev, s katerim lahko na želeni cilj prepeljete različne vrste blaga - palete, pohištvo, pakete ... Če selitve ne želite opraviti sami, nam zaupajte, kaj selite (stanovanje, pisarna), kdaj želite, da bi bila selitev opravljena ter seveda, kje je prevzem blaga in do kam ga je potrebno dostaviti.

Pripravili vam bomo ugodno ponudbo za selitve, najboljšo na Štajerskem, saj imamo lasten vozni park, ki nam omogoča hitro odzivnost in smo zelo fleksibilni glede terminov, lokacij. Prav tako nas opredelujejo odgovornost, zanesljivost, profesionalnost, vse, kar si želite od dobrega selitvenega servisa.

Seveda lahko selitev, prevoz tovora, dostavo blaga izvršite tudi sami in pri nas uredite le izposojo kombija. Za vožnjo tovornega kombija potrebujete vozniško dovoljenje B kategorije. Najem se vam izplača, v kolikor kombije potrebujete le občasno in se vam zato ne izplača imeti lastnega voznega parka. Ta seveda zahteva vzdrževanje, stroške registracije ipd., za kar v primeru izposoje kombija pri nas v Mariboru ne rabite skrbeti. To je urejeno z naše strani.

Ugoden najem potniškega kombija Maribor, Štajerska

Poleg selitev in ugodne izposoje selitvenih oziroma tovornih kombijev, nas pokličite tudi, ko načrtujete pot z manjšo skupino potnikov. Najem oziroma izposoja lahko traja poljubno dolgo, odvisno od dogovora z naročnikom.

Oba potniška kombija, ki ju izposojamo, sta na voljo po dostopni ceni, redno vzdrževana in pred najemom tudi ustrezno očiščena, da vozilo ponudbi vse potrebno udobje. Tako kot tovorni tudi potniški kombi lahko vozite z vozniškim izpitom za B kategorijo.

Preko obrazca za povpraševanje ali po telefonu preverite, kdaj so kombiji razpoložljivi za izposojo, koliko stane najem in ostale pogoje uporabe. Z veseljem vam pripravimo top ponudbo in pokažemo, da nas stranke z razlogom priporočajo, za najbolj ugodno izposojo kombijev v Mariboru, na Štajerskem.