Nazaj na seznam zadetkov

Izvedba elektroinštalacij, Alxatec, Aleksandar Antešević s.p.

Alxatec, Aleksandar Antešević s.p. je tisti izvajalec elektroinštalacij, ki storitve izvede visokokakovostno in z najboljšimi materiali. Elektroinštalacije so v današnjem času zelo pomembne, saj jih potrebujemo praktično za skoraj vse. Uporabljamo jih in samoumevno nam je, da naprave delujejo, da luči svetijo, da telefon deluje, da se lahko povežemo na internet kadarkoli...

Za vse to je potrebna izvedba elektroinštalacij. Ker pa gre za zelo zahtevno in nevarno dejavnost, je pametno, da prepustimo izvedbo specialistom. Ti bodo namreč izvedli storitve varno, hitro, učinkovito, dosledno in natančno.

Nudimo vam celovite storitve, prav tako pa vam nudimo prodajo elektroinštalacijskega materiala. Dejavni smo po vsem Zasavju in okolici Ljubljane, po dogovoru pa tudi širše. Kontaktirajte nas, da vam pripravimo top ponudbo!

Izvedbo elektroinštalacij zaupajte izkušenim strokovnjakom

Pri elektroinštalacijah je pomembno, da so pripravljene na varno in brezskrbno uporabo. V podjetju Alxatec, Aleksandar Antešević s.p. bomo storitve izvedli visokokakovostno, da boste lahko brez skrbi.

Elektroinštalacije sicer delimo na:

  • močnostne elektroinštalacije (za napajanje in delovanje različnih električnih naprav)

  • informacijske elektroinštalacije (namenjene računalniškim mrežam, telefoniji, klimatskim napravam ter tehnični zaščiti za varovanje pred vlomi in požari

Če pa želimo, da elektroinštalacije delujejo nemoteno, je pomembno, da jih tudi vzdržujemo in periodično izvajamo elektro meritve. Ker pa smo visoko usposobljeni, pa vam bomo tudi odlično svetovali. z najnovejšimi tehnološkimi rešitvami glede na vaše želje.

Za izvedbo elektroinštalacij nas kontaktirajte in z največjim veseljem vam bomo pomagali.