Nazaj na seznam zadetkov

Izvedba elektroinštalacij ENERGMONT d.o.o.

ENERGMONT smo podjetje, ki z veseljem sodelujemo pri elektroinštalacijskih projektov tako pri fizičnih kot poslovnih osebah. Rade volje prisluhnemo vašemu projektu in smo kos nalogam, ki jih prevzamemo.

Za vas uredimo:

  • Elektro omare

  • Elektroinštalacije na novih in starih objektih

  • Alarmni in video sistemi

  • Pametne elektroinštalacije

  • Elektro storitve po naročilu

Zavedamo se, da je v našem poslu pomembno biti na tekočem z novostmi tudi v svetovnem merilu in vam jih ponuditi. Elektroinštalacije izvedemo v skladu z določili, regulativi in predpisanimi standardi.

Gradite, hišo, halo, industrijski objekt? Priporočamo vam vključitev strokovnjakov z različnih področij, tudi elektro, ki vam bodo s svojim znanjem predlagali rešitve, ki lahko prihranijo čas in denar že v začetnih fazah.

Svoje storitve nudimo tako po Sloveniji kot Nemčiji

Pohvalimo se lahko z odličnimi referencami tudi izven meja Slovenije, saj nam vedno več projektov zaupa tudi nemški trg, kjer uspešno kujemo svojo pot do uspeha in z našimi izvedbami elektroinštalacij pridobivamo nove projekte.

Vsak objekt je zgodba in izvedba zase. Pred pričetkom del si ogledamo načrte, pripravimo svoj potek dela, material in strokovno izpeljemo celotno nalogo.

Zavedamo se, da za veliko naročnikov igra cena pomembno vlog, a pri tem opozarjamo, da naj ne bo to edini element pri odločanju za materiale in izvajalce.

Pred odločitvijo dobro pretehtajte vam pomembne točke in se odločite za pravega mojstra, odločite se za Elektrostoritve ENERGMONT d.o.o. iz Slovenije.