Nazaj na seznam zadetkov

Izvedba elektroinštalacij Ljubljana, EFM, Martinc Franc, s.p.

Veliko je dobrih ponudnikov, a le redki so tisti, ki združujejo strokovnost, z rednim sledenjem novostim na tržišču in se trudijo le-te ponuditi svojim strankam.

Pri podjetju EFM, Martinc Franc, s.p. iz Ljubljane se trudimo prav na tem področju, biti v koraku s časom in tako nadgrajevati svoje znanje, izkušnje z novo tehnologijo in izboljšavami.

V današnjih časih si težko predstavljamo, da nam električna energija ne bi bila vedno na voljo, saj je od nje odvisno preveč naprav. Pri nas s precizno in kvalitetno izvedbo poskrbimo, da v vašem objektu, ne glede na namembnost, uredimo elektroinštalacije glede na želje in potrebe posameznega naročnika.

Bi želeli naročiti izvedbo elektroinštalacij na novo, potrebujete popravilo, ste se odločili za kompletno renovacijo? Vse to in še več vam uredimo mi! Seveda v skladu s tehničnimi načrti in drugimi zahtevami.

Mi priskrbimo luč v vašem domovanju ali pisarni

Pri izvedbi elektroinštalacij pa ni pomembno le dobro narejeno delo, za kar se pri nas potrudimo vedno znova, pomembno je uporabiti prave materiale, pri EFM, Martinc Franc, s.p. prisegamo na tiste, ki jih poznamo in tiste, ki skupaj z nami pripomorejo do dobrih rezultatov.

Pohvalimo se lahko z dobrimi referencami, poštenimi cenami, doslednim upoštevanjem varnosti in standardov na področju izvedbe elektroinštalacij.

Vse našteto nas je postavilo ob bok drugih zaupanje vrednih podjetij iz Ljubljane.

  • Vedno v koraku z novostmi

  • Hitra odzivnost

  • Naša strokovnost in vaše želje

Pokličite nas in izberite izvedbo elektroinštalacij v Ljubljani pri nas.