Nazaj na seznam zadetkov

Izvedba fasade obala, TIMGRAD, Jaka Baša s.p.

Pri podjetju TIMGRAD izvajanje, organizacija in vodenje gradbišč Jaka Baša s.p. se lahko pohvalimo z dolgoletnimi izkušnjami na področju gradbeništva. Sedež našega podjetja se nahaja v Izoli in za celotno obalo ter Primorsko izvajamo različna gradbena in obnovitvena dela. Delamo v korist naših strank in se vedno potrudimo, da vam zagotovimo najboljše rešitve.

Posebej smo usposobljeni za izvedbo kvalitetnih fasad na Obali.

Na Primorskem izvajamo adaptacije in gradbena dela

Če iščete kvalitetnega izvajalca gradbenih del, se obrnite na nas. Izvajamo vsa gradbena dela, obrtniška, adaptacije in gradnjo na ključ.

Zakaj se odločiti za naše storitve?

  • Našim strankam se popolnoma posvetimo in prilagodimo.

  • Gradbeni projekt in adaptacijo vam lahko izvedemo v celoti.

  • Nudimo najboljšo kvaliteto po najboljših cenah.

  • Držimo se vseh dogovorjenih rokov in vam gradbena dela izpeljemo znotraj časovnih okvirjev.

Za kvalitetno izvedbo fasade na Obali nam oddajte povpraševanje

Fasada predstavlja prvi stik vašega doma ali poslovnega prostora z zunanjim svetom. Vašim sosedom pokažite, da imate urejeno zunanjost doma in si za izvedbo fasade izberite dobrega izvajalca.

Kvalitetne fasade na Obali izdelamo kvalitetno, učinkovito in v najkrajšem možnem času. Neprestano vlagamo v razvoj kadar in opreme, prav tako pa sledimo vsem novostim, ki so vezane na kvalitetne fasade, da vam lahko zagotovimo sodobne, estetske, varne in varčne rešitve.

Naši mojstri so strokovni fasaderji, ki pri svojem delu uporabljajo kvalitetne materiale, ki vam bodo dolgo služili in hkrati še dobro izgledali. Pri izdelavi fasade lahko izbirate med številnimi barvnimi odtenki.

Za izbiro primerne barve in materiala vam lahko svetujemo. Tudi za vsa ostala vprašanja smo vam tudi na voljo.

Dobro narejena fasada vam bo služila tudi kot toplotna in zvočna izolacija.

Če ste z Obale in planirate izvedbo gradbenih del ali adaptacije, nam oddajte povpraševanje. Za vas bomo pripravili ponudbo.