Nazaj na seznam zadetkov

Strokovnjaki za izvedbo strojnih inštalacij na Štajerskem

Med strojne inštalacije sodi kanalizacija, klimatske naprave, prezračevanje, sanitarna oprema, talno ogrevanje, toplotne črpalke, plinska napeljava, vodovodni sistemi in še ostalo. Strojno inštalacijo je najbolj prepustiti strovkovnjakom.

Strojne inštalacije na Štajerskem zaupajte nam

Podjetje Marko Črnčič s.p. skrbi, da bo vaš dom deloval brezhibno in da bo idealen prostor za bivanje.

V našem podjetju nudimo:

-          Ogrevalne inštalacije ter montaža servis peči in gorilcev

Nič ni boljšega kot tuš s toplo vodo na mrzlo jutro. Pri ogrevalnih inštalacijah vam uredimo radiatorsko ali talno ogrevanje, montiramo vam kotel-peč na olje ali drva, montiramo vam kolektorje za sanitarno vodo ali podporo ogrevanju in servisiramo vašo peč in gorilec.

-          Vodovodne inštalacije

Pri montaži vodnih inštalacij vam bomo svetovali in za vas sestavili ugodno ponudbo. Montiramo kopalniško opremo, bojlerje, vodovodne filtre in urejamo inštalacije z alumplast, rehau ali totra materialom.

-          Sanacija kaminov ter prodaja in montaža kaminov

Saniramo kamine iz nerjaveče pločevine, s fleksibilno cevjo in montiramo tro-slojne dimnike iz nerjaveče pločevine ali keramike. Prodajamo in montiramo toplozračne ali toplovodne kamine.

-          Montaža solarnih sistemov

Če obnavljate ali gradite, smo pravi naslov za vas

Svetovali vam bodo, da ugotovimo, kakšna je najboljša in najbolj ugodna možnost za vas. Odgovorili bomo na vaša vprašanja in razložili, kako poteka inštalacija posameznih elementov.

Ne čakajte in nam zaupajte izgradnjo strojnih inštalacij. Kontaktirajte nas in nam pošljite povpraševanje.