Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno regresijo v pretekla življenja si zagotovite v "JAGODA NOVAK", GORDANA CVETKOVIĆ S.P.

Tudi do 30 % popust pridobite za alternativne terapije kot so

regresija

terapevtska masaža 

svetovanje, reading (napovedovanje prihodnosti)

Pomagam vam osebnostni rasti in doseči boljše zdravje in počutje na povsem naraven način.

V časovno omejeni ponudbi so vam na voljo znižane cene tudi zato, da se opogumite in spoznate, kako vam lahko alternativne terapije učinkovito pomagajo izboljšati vaše življenje. 

Če iščete, katere so za regresijo izkušeni, usposobljeni terapveti, ste prišli na pravi naslov in na voljo sem vam po prav posebni ceni, za katero se dogovorimo ob klicu ali e-sporočilu.

Ugodna regresija pri meni poteka povsem varno, saj imam znanje in izkušnje, da vas varno popeljem v pretekla življenja in nato pomagam razumeti tudi sedanjost

Kaj je regresija

Regresija je metoda ali tehnika, ki nam s pomočjo hipnoze omogoča reinkarnacijo oz. vrnitev v pretekla življenja. Med regresijo se srečujemo z različnimi čustvi, zato v sedanjem življenju pomaga pri osebnostnem razvoju in kot učinkovito orodje za reševanje določenih težav. 

Ker regresija predpostavlja, da je vsako življenje sredstvo za učenje in nabiranje izkušenj, regresija v prejšnje življenje omogoča boljši vpogled v razne življenjske situacije, vedenja in pojave, ki jih morda še ne razumemo.

Koliko stane regresija 

Če vas zanima, koliko stane regresija mi pišite ali me pokličite.

Spoznajte mojo ugodno ceno in pridobite še dodaten 30 % popust na alternativne terapije, ki vam bodo odgovorile na marsikatera vprašanja in vam pomagala zaživeti. 

Potrebujete več informacij glede tega, kje in kako se izvaja ugodna regresija v Sloveniji

Ugodna regresija v pretekla življenja vam je pri meni vedno na voljo, na strokoven, prijazen, individualen in učinkovit način pa izvajam tudi ostale metode za doseganje boljšega zdravja in počutja po naravni poti. Nekatere se izvajajo na daljavo druge pa osebno. 

Ob kontaktu vam z veseljem odgovorimo na vprašanja kako točno se izvaja regresija v pretekla življenja, terapevtske masaže, readingi oz. svetovanje in pogled v prihodnost ter ostale storitve. 

Prav tako sem vam preko telefona in e-pošte na voljo, da vam predstavim, kje in kako sem pridobila in pridobivam znanje in izkušnje ter kakšne reference imam. Posebej ponosna sem na številna priporočila zadovoljnih strank, ki me priporočajo, da je moja ugodna regresija v Sloveniji med najboljšim, oziroma da sem dober regresijski terapevt. Upam, da bom pomagala tudi vam in se vam s posebno ceno še bolj približala, da končno odkrijete del življenja, na katerega še nimate odgovorov.