Nazaj na seznam zadetkov

Ugoden apartma, Gorenjska

Vas zanima, kje je na voljo ugoden najem apartmaja? Janez Dolinar ima odlično rešitev za vas! S to izbiro ne boste razočarani!

Kakšen je ugoden apartma, ki vam ga nudimo na Gorenjskem?

  • funkcionalen- na voljo vam je kuhinja z jedilnico, kopalnica z WC-jem ter spalnica z bivalnim prostorom, torej vse, kar je potrebno za kakovostno bivanje,

  • cenovno dostopen - kot že pove ime, gre za ugoden najem apartmaja

  • odlično lociran - Gorenjska je idilična regija, ki vam nudi možnosti dela, preživljanja prostega časa ter osebnega razvoja,

  • urejen - odlična razporeditev prostorov ter

  • udoben - priročna lokacija, postavitev, ureditev...

Ugoden apartma boste na Gorenjskem našli pri nas

Ne zamudite odlične priložnosti in izkoristite še dodatno možnost nizkih cen, saj vam občasno nudimo 5-10 % popusta, če ugoden apartma na Gorenjskem najamete za več kot 4 dni.

Ugoden apartma, ki ga vam nudimo na Gorenjskem je miren, zato bo počitek zelo kakovosten. Med bivanjem smo vam ves čas na voljo za morebitne zahteve, želje in potrebe, zato se na nas lahko kadarkoli obrnete, da razrešimo vaše dvome.

Za ugoden apartma na Gorenjskem smo vam vedno na voljo

V okolici ugodnega apartmaja na Gorenjskem, boste našli vso potrebno infrastrukturo, tako za vsakodnevne obveznosti, kot za zabavo, sprostitev in zunanje aktivnosti. Locirani smo na naslovu Poljanska cesta 66 v Gorenji Vasi. Za prijetno in kakovostno bivanje je zagotovo ena najboljših možnosti daleč naokoli!

Kontaktirajte nas preko navedenih kontaktov in v celoti se vam bomo posvetili, v kolikor imate dvome ali dodatna vprašanja o našem ugodnem apartmaju na območju Gorenjske. Za vas smo vedno na voljo, zato se odlašajte, saj pričakujemo vaša povpraševanja! Vljudno vabljeni!