Nazaj na seznam zadetkov

Jeklene konstrukcije Osrednja Slovenija

V podjetju ABV INŽENIRING d.o.o. smo vam na voljo za jeklene konstrukcije. Nahajamo se v Osrednji Sloveniji in smo daleč naokoli zagotovo eden bolj konkurenčnih ponudnikov.

Naše stranke obravnavamo individualno, saj se radi posvetimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam na področju jeklenih konstrukcij, ker je za nas njihovo zadovoljstvo najbolj pomembno.

Svoje delo opravljamo skladno s predpisi in standardi.

Z jeklenimi konstrukcijami se pri nas ukvarjajo naši natančni, zanesljivi, odgovorni, profesionalni in usposobljeni strokovnjaki. Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi.

Nudimo vam celovite storitve: projektiranje in inženiring jeklenih konstrukcij, izdelava, obdelava, montaža transport in podporne gradbene storitve.

Preverite top ponudbo za jeklene konstrukcije v Osrednji Sloveniji

ABV INŽENIRING d.o.o. vam nudi več različnih storitev:

  • jeklene konstrukcije,

  • jekleni montažni objekti,

  • strojegradnja,

  • inženiring.

V okviru jeklenih konstrukcij vam zagotavljamo visoko kakovost izvedenih storitev, dostopne cene, hitro odzivnost, konkreten odnos ter spoštovanje vseh rokov in dogovorov.

Jeklene konstrukcije izdelujemo s pomočjo številnih storitev: upogibanje in valjanja, vrtanje in razrez, varjenje, površinska obdelava.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o jeklenih konstrukcijah na območju Osrednje Slovenije, nas kontaktirajte in v celoti se vam bomo posvetili. V veselje nam bo sodelovati z vami!