Nazaj na seznam zadetkov

Kamini, letne kuhinje iz brušenega betona, Dolenjska, Mateja Barle s.p.

Pečarstvo in teracerstvo CESAR, Mateja Barle, s.p. iz Mirne Peči na Dolenjskem, je pravi naslov za tiste, ki razmišljate o postavitvi kamina ali letne kuhinje iz brušenega betona. Naš prodajni program obsega:

  • Toplozračne kamnine (različnih oblik, L, U, klasičen, viden od spredaj in zadaj)

  • Prostostoječe kamine (različnih oblik, L, U, klasičen, viden od spredaj in zadaj)

  • Štedilnike

  • Letne kuhinje

V sklopu prodajnega programa pa vam nudimo tudi storitve kot so:

  • Ogled in svetovanje

  • Montaža

  • Projektiranje

Ne zamudite pa niti naših akcij in posebnih ugodnosti, tokrat vam ponujamo akcijo, do 15% na kaminske vložke

Za prijetno bivanje - kamini, letne kuhinje iz brušenega betona

Pred izvajanjem vsakega projekta se z naročnikom dobro posvetujemo, si brezplačno ogledamo objekt, načrte in prisluhnemo idejam ter željam, ki jih imate. Predstavimo vam umestitev v prostor, način dela in odgovorimo na vaša vprašanja. Ko ste s prvo stopnjo naše storitve zadovoljni, pri nas pričnemo z načrtovanjem, projektiranjem in nato zaključimo z montažo.

Pri delu je izbira materialov in znanje, ki ga imamo zelo pomembno, saj se dopolnjujeta v končnem izdelku in skupaj pripomoreta k dolgotrajnosti in dobri vzdržljivosti postavljenega kamina ali letne kuhinje iz brušenega betona.

Delo večinoma opravljamo po Dolenjskem, na voljo pa smo po dogovoru tudi za širšo okolico.

Naš pristop je individualen, vsak kamin in letna kuhinja, ki ju postavimo sta zato unikatna, narejena in prilagojena vašemu objektu.

Za naročilo in TOP ponudbo kaminov, letnih brušenjih kuhinj, smo vam na voljo. Pokličite nas že danes - Pečarstvo in teracerstvo CESAR, Mateja Barle, s.p.!