Nazaj na seznam zadetkov

Kamnoseške storitve naročite v Ljutomeru pri Kamnoseštvu Ozmec

Potrebujete okenske police, kuhinjski pult? Ste izgubili ljubljeno osebo in bi želeli postaviti nagrobnik, spomenik? Prišli ste na pravi naslov.

Pri Kamnoseštvu Ivo Ozmec s.p. v Ljutomeru (zraven pokopališča) nudimo vse kamnoseške storitve, hitro, natančno in po dogovorjeni ceni, tudi z možnostmi popustov.

Pri nas peskamo, graviramo, nudimo pozlatitev. Motive izdelujemo po vaših željah, prinesite nam fotografijo ali skico in vaša ideja bo dobila obliko.

Naše kamnoseške storitve vključujejo:

  • kamen za okenske police,

  • stopnišča,

  • nagrobnike,

  • kuhinjske pulte

  • obloge za vhode,

  • ter razne druge ostale izdelke iz kamna.

Kamnite stopnice, nagrobni spomeniki, Kamnoseštvo Ozmec s top ponudbo z izdelavo po meri izpolni vse vaše želje glede kamna v Pomurju

Pri svojem delu uporabljamo kvalitetne materiale, pomagamo si s sodobno tehnologijo in kamnoseškimi orodji, vse to pa združujemo z bogatim znanjem in izkušnjami.

Material obdelamo in montiramo ročno. Nudimo tudi vzdrževanje, obnovo ter ureditev okvirja.

Odlikuje nas posluh za stranke in njihove želje. Pridite in se zadovoljnim naročnikom pridružite tudi vi.

Kontaktirajte nas, zaupajte nam svoje želje, naj bodo velike ali male, bolj ali manj zahtevne, z veseljem se vam posvetimo.

Kamnoseške storitve v Ljutomeru nudimo za vaš dom ali poslovni objekt.

Smo prilagodljivi in zanesljivi. Najsi bo dobra klasika ali preplet sodobnosti, Kamnoseštvo Ozmec smo top izbira, ko iščete kamnoseške storitve v Ljutomeru.