Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno kamnoseštvo, ki vam pomaga polepšati dom in okolico

V Kamnoseštvu Burgar smo specializirani za ustvarjanje široke palete izdelkov iz granita in marmorja.

Kot kvalitetno in ugodno kamnoseštvo, se uveljavljamo že leta. Uspešno delujemo, ker imamo znanje, izkušnje, sledimo trendom v izdelavi kamnitih izdelkov in smo prilagodljivi za individualne želje svojih strank. Zagotovimo jih vrhunsko kvaliteto pri izbiri kamna, natančno obdelavo po željah, kratke izvedbene roke in seveda ugodno ceno.

Med drugim iz različnih vrst kamna ustvarjamo

  • police,

  • stopnice,

  • letne kuhinje,

  • kuhinjske in kopalniške pulte,

  • mize in kamine.

Poleg izdelkov za opremo stanovanjskih in poslovnih objektov, pa izdelujemo tudi portale in nagrobnike.

Med drugim smo opremili že veliko število slovenskih pošt, bank, lekarn ter gostinskih in drugih poslovnih objektov. Prejemamo veliko pozitivnih mnenj naših strank, zato na trgu nastopamo kot zaupanja vredno podjetje in ugodno kamnoseštvo, v katerem za svoj denar dobite največ.

Zagotovite si najboljše - kvalitetno in kamnoseštvo

Največja izkaznica za kakovost in mojstrstvo so naše dolgoletne izkušnje dela s kamnom. Tako že več kot 50 let gojimo tradicijo ročnih del stare kamnoseške obdelave. Ta daje našim izdelkom navdih preteklosti in unikatnost.

Zagotavljamo vam, da je naše kamnoseštvo kakovostno in da se bomo za vas in vaše izdelke srčno potrudili. Vabljeni, da nam pišete ali nas obiščete in skupaj bomo poiskali tisto, kar iščete.