Nazaj na seznam zadetkov

Kamnoseštvo Jakša Granitika d.o.o., Dolenjska

Bi želeli urediti nagrobno obeležje v spomin? Iščete ugodno kamnoseštvo na Dolenjskem? Obiščite Kamnoseštvo Jakša, kjer vam nudimo izdelavo nagrobnih spomenikov v Krškem, prav tako pa tudi izdelavo vseh ostalih izdelkov iz kamna, s katerimi polepšate notranjost ali zunanjost objektov.

Poleg nagrobnih spomenikov izdelujemo tudi:

·         balkonske obrobe,

·         kuhinjske in kopalniške pulte,

·         police,

·         tlake in še mnogo več.

Pohvalimo se lahko že z več kot tridesetletnimi izkušnjami v našem poslu in znakom SQ (slovenska kakovost). Svoje strokovno znanje nenehno izpopolnjujemo in dopolnjujemo. Ker želimo ostati najbolj konkurenčno kamnoseštvo na Dolenjskem in širše, sledimo novostim, tako pri nas kot v tujini.

Odlikuje nas izreden čut za kvaliteto in estetiko.

Kot se za dobro kamnoseštvo spodobi, vam nudimo tudi montažo in nasvete pri vzdrževanju. Odločitve za sodelovanje z nami, zagotovo ne boste obžalovali!

Pridite k nam, svetovali vam bomo pri izbiri kamna, izrisali načrt, ki bo v skladu z vašimi željami in idejami ter nato izdelali nagrobni spomenik ali kakšen drug izdelek.

Pri nas vam je na voljo veliko vrst apnencev, metamorfnih in magmatskih kamnin. Izbirate lahko med različnimi barvami, strukturami in končnimi obdelavami.

Za ponudbo, ogled referenc in naših kompetenc, smo vam pri Kamnoseštvu Jakša na Dolenjskem vedno na razpolago.