Nazaj na seznam zadetkov

Kamp pri Ljubljani - CAMP SMLEDNIK

Za ljubitelje kampiranja, ki iščete nove kotičke za svoj šotor ali prikolico blizu Ljubljane.

Camp Smlednik se nahaja ob Zbiljskem jezeru le 20 kilometrov iz Ljubljane. Njegova lokacija je idealna, tako zaradi bližine jezera in narave, pa tudi za vse, ki si želijo med kampiranjem raziskovati širšo okolico Slovenije.

Cestne povezave s kampom in ostalimi turističnimi znamenitostmi so odlične in hitro pridete tako v mesto kakor v prelepo slovensko naravo. Seveda tudi sam kamp ponuja več kot dovolj priložnosti za kvalitetno preživljanje prostega časa.

V kampu so urejeni prostori za šotore, avtodome in prikolice. Izbirate lahko med sončnimi in senčnimi legami. Gostje si svoj kamping kotiček za namestitev izberejo sami, prostora je za do 400 gostov.

Obiskovalcem kampa so v uporabo na voljo moderni objekti, ki povečujejo udobje med namestitvijo

  • sanitarije

  • električni priključki

  • namenski objekti za pranje

  • gostinska ponudba

Aktivno preživljanje prostega časa v Campu Smlednik

Vsem, ki ste med dopustom in kampiranjem radi aktivni, Camp Smlednik omogoča uporabo igrišč za

  • tenis

  • odbojko

  • namizni tenis

V jezeru je možno kopanje, imamo tudi šah na prostem in balinišče. Kot že rečeno, pa tudi naša okolica omogoča izvajanje različnih športov, recimo kolesarjenj, pohodništvo.

Za vse dodatne informacije in rezervacije oddajte povpraševanje in preverite podrobnosti o naši ponudbo. Ne spreglejte dostopnih cen, predvsem pa ne boste želeli zamuditi naše gostoljubnosti.

Del Campa Smlednik je namenjen naturistom

Posebna ponudba našega campa je naturistični del. Smo med redkimi kampi pri Ljubljani s tovrstno ponudbo, in sicer vključuje lastno plažo, lastne sanitarije, lastne električne priključke.