Nazaj na seznam zadetkov

V okrepčevalnici Nebotičnik Adi v Kranju si privoščite najboljši kebab

Kebab, ki sicer izvira iz Turčije, je tudi v Sloveniji že desetletja eden najbolj priljubljenih prigrizkov, ki jih ponujajo okrepčevalnice in kioski s hitro prehrano.

Velikokrat nam zadiši po prekrokani noči pa tudi kot hitra malica, ko potrebujemo konkreten obrok in si zaželimo slastnega grižljaja.

Kebab je sestavljen iz na trakce narezanega mesa in zelenjave. Prelit je z različnimi omakami. Vse to je zavito v jufko (tortilji podoben tanek kruhek) ali pa postreženo v prerezanem kruhu, spečenem za kebab.

So se vam pocedile sline in bi si privoščili resnično slasten kebab? Takšnega vam pripravimo v okrepčevalnici Nebotičnik Adi v Kranju.

Vsak dan vabljeni, da si privoščite nekaj iz naše ponudbe, v kateri je morda najbolj priljubljen kebab, a boste v njej našli tudi ostalo fast food ponudbo.

Hitra hrana v naši okrepčevalnici je pripravljena iz kakovostnih sestavin

Vemo, da ima hitra hrana velikokrat negativni prizvok. A v naši okrepčevalnici vedno poskrbimo, da je pripravljena iz kakovostnih sestavin. Naši dobavitelji mesa in zelenjave so preverjeni in jim zaupajo, da nam dostavljajo sestavine prave kvalitete, da iz njih izvabimo dober okus.

Brez skrbi si lahko privoščite kebab in ostale jedi iz naše ponudbe. Pripravljene so hitro, a zato nič manj kvalitetno. Obiščete nas lahko torej kadarkoli, tudi ko se vam mudi, saj vas postrežemo takoj, kebab ali jufko pa seveda lahko pojeste pri nas, po poti ali jedi odnesete s seboj.