Nazaj na seznam zadetkov

MARIJANA POLAK S.P.

Koroška cesta 44, 3320 Velenje
Prikaži številko
Pon. - Čet. 8:00 - 17:00 | Tor., Sre., Pet. 8:00 - 13:00

Kemično čiščenje, Velenje, Marijana Polak s. p.

Se je zgodil trenutek nepozornosti in ste umazali vaš najljubši kos oblačila? Ne veste, kako bi packo spravili stran, kaj lahko uporabite in se bojite, da bi napravili več škode kot koristi? Naj vas ne skrbi več, saj podjetje, ki nudi kemično čiščenje, Marijana Polak s.p., pozna rešitev!

Poiščite nas v Velenju in nam zaupajte vašo težavo. Veliko nam bo pomagalo, če o madežu poveste čim več, saj se bomo tako učinkoviteje z njem spoprijeli.

Vaša oblačila so pri nas v odličnih rokah. Zakaj si upamo to trditi? Ker:

  • Storitve kemičnega čiščenja v Velenju nudimo že več kot 35 let, kar pomeni 35 let in več uspešnega delovanja in kljubovanja spremembam in zahtevam trga,

  • smo v tem času pridobili mnogo izkušenj in izpopolnili svoje znanje

  • znamo ukrepati in svetovati

  • imamo lepo število zadovoljnih strank, ki nas obiskujejo in priporočajo naprej

  • se zavedamo, da le takrat naše delo šteje, ko ste z rezultatom zadovoljni vi.

Naj vam v boju s trdovratnimi madeži pomaga dobra kemična čistilnica v Velenju

Obiščite nas in se prepričajte o naših trditvah. A naj vam pred tem zaupamo našo skrivnost zakaj se na kemično čiščenje dobro poznamo, ne skoparimo na račun kvalitete. Tu predvsem mislimo na preparate in čistila s katerimi delamo ter dobrimi delovnimi stroji, pripomočki.

Kemično čiščenje, ki ga izvajamo v Velenju, ni nekaj, kjer bi želeli pri nas ubirati bližnjice. Cenimo zaupanje, ko nam predate vaš kos oblačila in se ga trudimo upravičiti.

Svoje storitve izvajamo za podjetja kot posameznike, zato ste lepo vabljeni, da nas obiščete, ko se zgodi nezgoda in pri tem škodo utrpi vaše oblačilo.

Z malo truda, predvsem pa znanja in izkušenj, bo madež le še neprijeten spomin.

Kemično čiščenje, Marijana Polak s. p. iz Velenja je tu za vas, ko potrebujete zanesljivo pomoč za odstranitev flekov in drugih madežev, ki so vas spravili v slabo voljo.