Nazaj na seznam zadetkov

Ugodna keramičarska dela si zagotovite pri podjetju DRAGOSLAV MILIĆ S.P.

DRAGOSLAV MILIĆ S.P. smo izkušeno primorsko podjetje s področja keramičarskih del in drugih zaključnih gradbenih storitev. 

Stranke nam v zasebnih in poslovnih objektih zaupajo izvedbo slikopleskarskih storitev, polaganja vseh vrst talnih oblog, predvsem pa nas izberejo za ugodna keramičarska dela, ki so zdaj v naši ponudbi še dostopnejša. 

Pokličite nas ali oddajte povpraševanje preko obrazca zgoraj na TopPonudba in preverite, katere naše storitve so v akciji oz. kakšna keramičarska dela vam zagotovimo s popustom. Delamo na Primorskem ali po dogovoru na ostalih lokacijah. 

Keramičarska dela - Dragoslav Milić s.p.

Keramičarska dela in ostala zaključna gradbena dela opravimo natančno, z vrhunskimi materiali, v roku in po vaših željah

Prepoznavni smo po kvalitetnem, natančnem in strokovnem polaganju keramike. Ker uporabljamo najboljše materiale, so keramičarska dela izvedena tako, da predstavljajo dolgotrajno rešitev in vam uporaba prostorov s keramiko ne bo delala nobenih preglavic ali stroškov. 

Enako velja tudi za vse ostale naše storitve

  • Knauf

  • Slikopleskarstvo

  • Talne obloge

Stenska ali talna keramičarska dela opravimo v vseh prostorih vašega doma

Polagamo stensko in talno keramiko. Največkrat keramičarska dela stranke naročijo za svoje kopalnice ali kuhinje, seveda pa je izbira keramičnih ploščic vsak dan večja in posledično se vse večkrat vgrajujejo tudi v druge notranje in zunanje prostore (terase, balkoni, predsobe, stopnice ...)

Na voljo imate široko paleto dimenzij, barv in drugih lastnosti keramike. Katera je najbolj primerna za vaš prostor, vam bomo z veseljem svetovali mi pred izvedbo. Pogovorili se bomo o vaših željah, potrebah, pričakovanjih in ceni ter poiskali pravo rešitev. 

Keramičarska dela - Dragoslav Milić s.p.

Keramičarska dela bomo realizirali tako, da boste navdušeni

Za ugodna keramičarska dela nas je na Primorskem in drugje izbralo že veliko strank. So naša najboljša referenca in jamstvo, da delamo strokovno, po konkurenčni ceni, skladno z dogovori in kvalitetno.

Veseli bomo, če boste med njimi tudi vi in se sami prepričali, da navdušujemo ne samo z ugodno ceno keramičarskih del, pač pa tudi z ostalimi lastnostmi, kot so: 

  • znanje

  • izkušnje

  • prilagodljivost 

  • odzivnost

  • profesionalnost

  • prijaznost

  • korektnost

Smo pošteni, odgovorni izvajalci za keramičarska in zaključna gradbena dela. Lahko nam zaupate, ker je vaše zadovoljstvo za nas na prvem mestu.

Vedno se bomo potrudili, da vam ponudimo najbolj ugodno ceno za storitve, da zagotovimo časovno optimalno izvedbo in da je na koncu rezultat tudi na pogled privlačen ter kvaliteten na način, da dodaja vrednost in udobje vašemu objektu. 

Prepričajte se sami, na TopPonudba vas čakamo s top ponudbo za keramičarska dela!