Nazaj na seznam zadetkov

Ugodno keramičarstvo, polaganje keramike na Savinjskem si zagotovite pri nas

Prenavljate kopalnico? Želite s keramičnimi ploščicami polepšati kakšno drugo površino?

Keramika je odlična izbira v prostorih, kot so kopalnice in kuhinje, kjer je veliko vlage in kjer si želite čim bolj enostavno čiščenje. Zaradi svoje trpežnosti oziroma odpornosti so pogosta izbira tudi na zunanjih površinah, recimo balkonih, nič čudnega pa ni več tudi, če jih najdemo v spalnicah in dnevnih sobah.

V salonih keramike namreč najdete najrazličnejše ploščice, ki imitirajo kamen, les, tako da lahko že čisto vsak prostor opremite z njimi in si zagotovite visoko bivalno udobje, saj keramika ne zahteva posebnega vzdrževanja, z njo pa lahko dosežete zelo lep videz oziroma estetiko prostora po svojem okusu.

Naše keramičarstvo izberite, ko je potrebno polaganje keramike pri prenovi kopalnice

Na Savinjskem veljamo za prave mojstre v polaganju keramike. Ta storitev je še vedno največkrat potrebna pri izvedbi oziroma prenovi kopalnic, zato imamo med referencami že lepo število kopalnic, ki navdušujejo po uporabnosti, kakovosti, izgledu.

Si želite, da bi bila vaša nova kopalnica takšna? Pokličite nas!

Preden se lotimo polaganja keramike, je naše keramičarstvo na voljo za svetovanje. Kar se tiče estetskega vidika, vam pustimo proste roke, lahko pa vam povemo, kakšni so trendi in kaj se najbolj obnese oziroma kakšne ploščice bodo ostale brezčasne, torej se jih ne boste naveličali. To ni tako nepomembno, saj je obnova kopalnice običajno strošek, ki si ga ne želite prevečkrat v življenju.

Če boste obnova kopalnice prepustili nam, boste zagotovo dobili dolgoročno rešitev, ki je več generacij ne bo rabilo sanirati, razen, če bodo uporabniki želeli popolnoma nov izgled.

Na svoje delo, polaganje keramike ponujamo tudi 5 let garancije.

Naše keramičarstvo vedno izbere najbolj kvalitetne materiale in veliko pozornosti namenimo pripravi podlage, pravilnemu nanosu lepila, poskrbimo, da je dovolj časa za sušenje ipd. Smo izjemno natančni, saj vemo, da je končno zadovoljstvo uporabnika v največji meri odvisno od tega, da bo dolgo in brez težav uporabljal svojo novo kopalnico ali druge površine, obložene s keramiko.

Polaganje talne in stenske keramike - najboljša ponudba na Savinjskem

Pri izbiri keramiki morate upoštevati različne kriterije. Morda se vam neke keramične ploščice zdijo popolne po izgledu, a lahko niso primerne za površino, kamor jih želite položiti. Vedeti morate, da obstaja keramike za zunanje in notranje površine, kakor tudi stenska in talna keramika.

Povprašajte naše keramičarstvo, kako vam lahko pomagamo z izborom, da boste našli popolno razmerje med kakovostjo in ceno ter ustrezen material, ki ga bomo nato položili tako, da boste dobili popoln ambient.