Nazaj na seznam zadetkov

Pizzerija v Bovcu z dostavo - to je KING PIZZA

V Bovcu od leta 2019 deluje picerija KING PIZZA. Gre za majhno družinsko podjetje, v katerem smo se posvetili izključno peki pic za dostavo.

Na višku sezone dostavljamo po Bovcu oziroma v radiju 3,4 km od picerije. Tako vam lahko zagotovimo, da pica na vaš naslov pride v najkrajšem možnem času.

Izven sezone razvažamo tudi nekoliko dlje. Največ naročil prihaja iz lokacij, ki so v radiju 8 kilometrov, vse pa je stvar dogovora. Želimo si, da poskusite naše pice in uživate v njih, zato smo fleksibilni in prilagodljivi glede dostave kolikor je le mogoče.

Če želite dostavo izven delovnega časa, nas pokličite že zjutraj in poskrbeli bomo, da ne ostanete lačni.

Zakaj naročiti dostavo pri PIZZA KING v Bovcu

Čeprav nimamo picerije, v kateri bi sprejemali goste, vemo kaj je dobro, zato naša dostava pic po Bovcu deluje 6 dni na teden med 17. in 21. uro. Zaprti smo le ob torkih.

Uporabljamo sveže in okusne sestavine, med drugim italijanske pelate, mozzarelo in čim več drugih lokalnih pridelkov. S sestavinami ne skoparimo, pizze dobro obložimo in spečemo v električni peči.

Z okusi in ponudbo smo radi kreativni, zato ob naročilu dostave ne pozabite povprašati o novostih na meniju.

Goste, ki nas spremljajo na Facebooku velikokrat razveseljujemo z akcijami oziroma posebnimi ponudbami. Splača se nas spremljati in jesti naše pice. Prepričajte se sami!