Nazaj na seznam zadetkov

Kiper prevozi po celi Sloveniji

Ko se izvajajo gradbena ali rušitvena dela, velikokrat potrebujemo prevoz gradbenega materiala in kiper prevoze. V AVTOPREVOZNIŠTVU JURE BREZOVNIK S.P. jih izvajamo po celotni Sloveniji. Material odpeljemo na deponijo ali na vašo željo kam drugam. Naše korenine segajo v leto 1994.

V gradbeništvu so zelo pomembni roki za dokončanje projekta in zelo nerodno je, da bi z njimi zamujali zaradi kiper prevozov. Na področju nizkih gradenj, urejanja okolice in ostalih gradbenih del, smo nepogrešljivi, zaradi odličnih pogojev poslovanja, ki vam jih nudimo, pa smo uvrščeni med top ponudnike.

Kiper prevozi so pripravni za odvoz:

  • peska,

  • zemlje,

  • betona,

  • železa,

  • drv,

  • gradbenega materiala,

  • odpadnega gradbenega materiala...

Kiper prevoze po celi Sloveniji - hitro, učinkovito in po optimalnih poteh

AVTOPREVOZNIŠTVO JURE BREZOVNIK S.P. velja za top ponudnika kiper prevozov po celi Sloveniji zato, ker smo si to prislužili s učinkovito opravljenimi storitvami. Pav tako pa smo poskrbeli za primerne cene. Ker pa želimo našim naročnikom še dodatno olajšati storitve kiper prevozov, organiziramo občasne akcijske ponudbe, ki pa so na voljo le določen čas. Ob povpraševanju nas torej vprašajte tudi po morebitnih popustih.

Sicer pa vam pri prevozu razsutega tovora oziroma pri kiper prevozih zagotavljamo hitro izvedbo del. Upoštevamo vaš urnik in roke prihoda kamiona in odvoza materiala. Po svojih najboljših močeh pa se trudimo tudi, da tovor prispe na določeno mesto takrat, ko je bilo dogovorjeno.

Pomembno nam je, da kiper prevoze opravimo varno, zanesljivo, pravočasno in skladno z dogovori. Uporabljamo specializirano mehanizacijo za učinkovite kiper prevoze.

Z močnimi tovornimi vozili bomo opravili prevoze tako, da boste lahko nadaljevali z vašim projektom. Za več informacij vas pričakujemo na objavljenih kontaktih.