Nazaj na seznam zadetkov

Kitajska restavracija Zlata srna Maribor

Želite poskusiti kitajsko hrano? Ne rabite odpotovati na daljni vzhod, da bi razvajali svoje brbončice s kitajskimi okusi. Obiščite restavracijo Zlata srna v Mariboru, ki vas bo z ambientom, gostoljubnostjo in seveda polno obloženimi krožniki dobrot spoznala s kuhinjo z daljne Kitajske.

Kitajsko restavracijo Zlata srna smo v Mariboru odprli že več kot desetletje nazaj in prav toliko časa se k nam vračajo tudi najbolj zvesti in zadovoljni gostje. Postanite del njih. Dovolite, da vas navdušimo z odlično kitajsko hrano, ki jo pripravljamo iz kakovostnih sestavin in po pristnih kitajskih receptih.

Navdušili vas bomo z različnimi specialitetami. Ste že slišali za "Mravlje plezajo na drevo", specialitete z vroče plošče? Imate raje riž in rezance? Ali pa vsakokrat naročite preverjeno izbiro - hrustljavi piščanec, raca, spomladanski zavitki, kislo-pekoča juha ...

Za vsakega gosta se na našem jedilniku najde nekaj po njegovem okusu. Če si želite vsakokrat poskusiti nove jedi, povprašajte osebje, kaj priporočajo.

Nas ne morete obiskati? Nič hudega.

V Zlati srni, ki je po mnenju mnogih najboljša kitajska restavracija v Mariboru, lahko naročite tudi preko aplikacij za dostavo hrane.

Odprti smo prav vse dni v tednu, tako da nas obiščite, ko vam zadiši kitajska.

Za malico, kosilo ali večerjo, za prijeten obrok z družino, za zaključene družbe ob različnih priložnostih, vedno ste dobrodošli, toplo sprejeti in hitro postreženi z izbranimi jedmi, ki navdušujejo po okusu in kvaliteti.