Nazaj na seznam zadetkov

HUA KAN d.o.o.

logo
restavracija Zlata srna
Ulica Pohorskega bataljona 14, 2000 Maribor
Ponedeljek: 10.30-22.00 Torek: 10.30-22.00 Sreda: 10.30-22.00 Četrtek: 10.30-22.00 Petek: 10.30-22.00 Sobota: 10.30-22.00 Nedelja: 10.30-22.00

Kitajska restavracija Zlata srna, Maribor

Želite poskusiti kitajsko hrano? Ne rabite odpotovati na daljni vzhod, da bi razvajali svoje brbončice s kitajskimi okusi. Obiščite restavracijo Zlata srna v Mariboru, ki vas bo z ambientom, gostoljubnostjo in seveda polno obloženimi krožniki dobrot spoznala s kuhinjo z daljne Kitajske.

Kitajsko restavracijo Zlata srna smo v Mariboru odprli že več kot desetletje nazaj in prav toliko časa se k nam vračajo tudi najbolj zvesti in zadovoljni gostje. Postanite del njih. Dovolite, da vas navdušimo z odlično kitajsko hrano, ki jo pripravljamo iz kakovostnih sestavin in po pristnih kitajskih receptih.

  • Zlata srna 1 se nahaja na Ulici Pohorskega bataljona

  • In ker dobrega ni nikoli preveč, vas vabimo tudi v našo drugo restavracijo Zlata srna 2, Tančeva ulica 1, 2000 MARIBOR, 02 333 29 96, 051 303 876.

Navdušili vas bomo z različnimi specialitetami. Ste že slišali za "Mravlje plezajo na drevo", specialitete z vroče plošče? Imate raje riž in rezance? Ali pa vsakokrat naročite preverjeno izbiro - hrustljavi piščanec, raca, spomladanski zavitki, kislo-pekoča juha ...

Za vsakega gosta se na našem jedilniku najde nekaj po njegovem okusu. Če si želite vsakokrat poskusiti nove jedi, povprašajte osebje, kaj priporočajo.

Nas ne morete obiskati? Nič hudega.

Za malico, kosilo ali večerjo, za prijeten obrok z družino, za zaključene družbe ob različnih priložnostih, vedno ste dobrodošli, toplo sprejeti in hitro postreženi z izbranimi jedmi, ki navdušujejo po okusu in kvaliteti.

Najboljša kitajska restavracija Maribor

V Zlati srni, ki je po mnenju mnogih najboljša kitajska restavracija v Mariboru, lahko naročite tudi preko aplikacij za dostavo hrane.

Odprti smo prav vse dni v tednu, tako da nas obiščite, ko vam zadiši kitajska.

Kitajske restavracije so priljubljene po vsem svetu in verjetno tudi v Sloveniji. Kitajska kuhinja je znana po svoji raznolikosti in okusnih jedeh, kjer se uporablja predvsem veliko zelenjave in meso pripravljen na drugačen način kot smo ga vajeni iz domače gostilne.

  • Raznolika kuhinja: Kitajska kuhinja je znana po svoji raznolikosti in različnih okusih. V kitajski restavraciji lahko poizkusite različne jedi, kot so dim sum, riževe jedi, zelenjavne jedi, rezine mesa in ribe ter različne vrste začimb.

  • Okusne jedi: Kitajske jedi so znane po svojem bogatem okusu in aromi. Kitajski kuharji uporabljajo različne sestavine in začimbe, ki jim dajejo jedem edinstven okus.

  • Prilagodljivost: Kitajske restavracije so prilagodljive glede na različne okuse in diete. Prav tako lahko poizvedujete za manj ostre, sladke ali začinjene jedi.

  • Družabno: Kitajske restavracije so odlična izbira za druženje s prijatelji in družino. V kitajski kuhinji se pogosto hodi na večerjo v večjih skupinah in deli jedi med seboj.

  • Spoznavanje kulture: Obisk kitajske restavracije lahko ponudi priložnost za spoznavanje kitajske kulture in kuhinje. Lahko se seznanite z različnimi jedmi, ki so priljubljene v različnih regijah Kitajske.

Vabljeni torej v najboljšo kitajsko hrano v Mariboru, vabljeni v Zlato srno.