Nazaj na seznam zadetkov

ZHANG d.o.o., podjetje za trgovino in storitve, uvoz- izvoz

logo
okusna jed
Gorenja vas - Reteče 42, 4220 Škofja Loka
Prikaži številko
Torek: 12:00 - 22:00 Sreda: 12:00 - 22:00 Četrtek: 12:00 - 22:00 Petek: 12:00 - 22:00 Sobota: 12:00 - 22:00 Nedelja: 12:00 - 22:00

Kitajska restavracija Zlata Ribica, Škofja Loka, Gorenjska

Se sprašujete, katera je najboljša kitajska restavracija v bližini Škofje Loke? Mi vemo! Imenuje se Zlata Ribica in se nahaja na naslovu Gorenja vas - Reteče 42.

Naša dobra kitajska restavracija Zlata Ribica se nahaja na prijetni lokaciji v bližini Škofje Loke, kjer bodo vaše borbončice razvajale naše slastne jedi. Pridite in se pustite razvajati v toplem in domačem okolju, kjer vas pričakuje naše prijazno in ustrežljivo osebje.

Vabljeni na najboljšo hrano v kitajsko restavracijo v Škofjo Loko, na Gorenjskem

Lokal, kjer se nahaja naša kitajska restavracija Zlata Ribica je urejen in čist. Po celi Škofji Loki in širše smo poznani kot odlična izbira za tiste, ki si želijo okusnih in zdravih kitajskih obrokov.

Preverite tudi morebitne popuste na kitajske jedi, ki jih občasno nudimo našim cenjenim gostom!

Kar se tiče kitajskih restavracij, je Zlata Ribica v Škofji Loki, na Gorenjskem, prava izbira!

Za pripravo jedi v naši kitajski restavraciji Zlata Ribica v Škofji loki uporabljamo izbrana sveža živila vrhunske kakovosti, pripravljamo pa jih z ljubeznijo in domišljijo, na snovi izvirnih in inovativnih receptov.

Naša prioriteta je dobro počutje in zadovoljstvo naših gostov, zato vam poleg odličnih jedi nudimo tudi žepu prijazne cene. Vedno se trudimo, da ugodimo vsem vašim željam.

Ne odlašajte in se prepričajte sami, zakaj Škofja Loka s širšo okolico priporoča kot kitajsko restavracijo našo Zlato Ribico.

Kontaktirajte nas preko navedenih kontaktov za dodatne informacije.

Veselimo se vašega obiska!