Nazaj na seznam zadetkov

Klanje, mesarske storitve, KLAVNICA ČERNIC d.o.o.

Ste vzreditelj živali za namen prehrambene industrije? Imate doma žival ali dve in bi jo želeli poslati v klavnico za lastne potrebe? V Dutovljah vam klavniške in druge mesarske storitve ponuja KLAVNICA ČERNIC d.o.o.

Pri nas vam nudimo zakol:

  • govedine

  • svinjine

  • drobnice

Naš zmogljiv higienski obrat se ponaša s sodobno tehnologijo in ustrezanjem vsem predpisom na omenjenem področju dela, ki ga izvajamo. Pripeljite vašo žival k nam in se prepričajte o naših trditvah. Na voljo smo vam za občasno ali redno sodelovanje.

Poskrbimo za human zakol živali, razrez mesa in ustrezno shranjevanje v zato namenjenih prostorih, kjer skrbimo za redno izvajanje čistoče in vzdrževanje. Skrbno uredimo in vodimo tudi vso potrebno dokunetacijo.

Učinkovito, Profesionalno, Zmogljive kapacitete

Marsikdo rad poseže po dobrem kosu mesa ali postreže le-te svojim gostom. Pri nas se lahko pohvalimo s kvalitetnimi kosi, pravilno obdelano, hlajeno in pripravljeno za prevzem.

Uporabniki so z našimi storitvami zadovoljni, saj prisluhnemo željam, zahtevano izvedemo kot dogovorjeno in to po konkurenčnih cenah.

Ekipa zaposlenih svoje delo opravlja:

  • korektno

  • in profesionalno

  • ter učinkovito, kar se vidi na naših poslovnih rezultatih.

Pokličite nam, zaupajte nam kakšne so vaše želje, vprašajte nas kar vas zanima, mi pa se bomo potrudili, da vam podamo koristne informacije in nasvete.

KLAVNICA ČERNIC d.o.o. vam na uslugo.