Nazaj na seznam zadetkov

Kleparstvo, krovstvo, sanacije streh, KLEMEN BUČEK S.P., Kranj

Podjetje GRADBENA DELA KLEMEN BUČEK S.P. iz Kranja je specializirano za kleparstvo, krovstvo, sanacije streh, izdelavo ostrešij, pokrivanje streh z vsemi vrstami kritin.

Za dela smo dosegljivi po Kranju in okolici. Pohvalimo se lahko s sodobno in strokovno mehanizacijo, materiali in našo strokovnostjo.

Streha je enako pomembna kot temelji, narejena mora biti trajno in zagotavljati varnost uporabnikom. A ne samo to, dobro narejeno in izolirano ostrešje igra pomembno vlogo pri ogrevanju in hlajenju, saj so temperaturne izgube manjše, posledično so tudi stroški ogrevanja in hlajenja nižji.

Naj si bo novogradnja ali adaptacija, vaš dom ali poslovni objekt, mi smo pravi mojstri za vas! Pozorno prisluhnemo željam strank, si ogledamo načrte in izvedemo kleparstvo, krovstvo, sanacije streh, izdelavo ostrešij, pokrivanje streh, kot je treba.

Za trdno in varno streho nad glavo

Strokovnost pa zdaleč ni vse, kar šteje. Svoje delo radi opravljamo in sodeč po številu zadovoljnih strank in priporočil tudi dobro, na kar smo zelo ponosni in si s pridom prizadevamo, da tako ostane tudi v prihodnosti.

Izkušnje imamo z različnimi vrstami strešnih kritin: Tegola, Novatik, Tondach, Bramac, Creaton, Gerard, Golob. Brez težav tudi montiramo strešna okna in pri postavitvi strehe poskrbimo za kakovostno toplotno izolacijo, montažo kleparskih izdelkov in drugo.

Naj bo vaša streha trajen in dobro narejen zaključek na objektu. In za to poskrbijo pravi mojstri, ki jih najdete pri GRADBENIH DELIH KLEMEN BUČEK S.P. iz Kranja.

Smo vzbudili vašo pozornost? Bi radi vstopili v stik z nami, veseli bomo vašega zanimanja in povpraševanja preko objavljenih podatkov.