Nazaj na seznam zadetkov

Kleparstvo Velenje, AVTO KORELC

Vaši jekleni konjički si zaslužijo kvalitetno in dobro storitev. Svoj avtomobil pripeljite v AVTO KORELC, kjer bomo poskrbeli za vaša poškodovana vozila.

Iz res majhne delavnice smo danes zrasli v delavnico, kjer je danes zaposlenih 6 ljudi. Vsi smo izobraženi in imamo na področju popravila vozil bogate izkušnje.

Odločite si za najboljše klepastvo v Velenju

Na voljo imamo sodobno delavnico, ki je opremljena z vso potrebno in orodje za popravilo vaših vozil. Našim strankam nudimo:

  • kleparstvo,

  • avtoličastvo,

  • vgradnjo vetrobranskih stekel,

  • polnjenje klima naprav in

  • brezprašno pekanje.

Kleparska dela opravljamo na vrhunski ravnalni mizi in avtoličarstvo izvajamo v naši komori, kjer uporabljamo vodne lake DuPont.

Ste obstali na cesti? Z našo avtovleko vam lahko vozilo pripeljemo do naše klepatske delavnice

Ko vam obstane vozilo sredi ceste, je to zelo nerodna zadeva. Našim strankam želimo zagotoviti najboljšo storitev, zato izvajamo tudi vleko z lastnim vozilom, ki je opremljeno z ustrezno prikolico, kjer lahko učinkovito zavarujemo vaš avto.

Če potrebujete, vam dajemo na voljo tudi nadomestna vozila, s katerimi se lahko vozite naokrog, medtem ko vam mi popravimo vaš avtomobil.

Smo pogodbenik s številnimi znanimi zavarovalnicami, katere svoje stranke napotijo v našo kleparsko in avtoličarsko delavnico.

Popravljamo vse avtomobilske znamke in vam za vse nudimo kvalitetno in zanesljivo storitev.

Pripeljite vašega jeklenega konjička v našo kleparsko in avtoličarsko delavnico v Velenju, kjer bomo odpravili vse poškodbe na vašem vozilu.