Nazaj na seznam zadetkov

Klimatizacija in prezračevalni sistemi Goriška, MNT GUBAŠ JERNEJ S.P.

Podjetje MNT GUBAŠ JERNEJ S.P. se že več kot 10 let ukvarja z montažo, servisi in prodajo klimatskih naprav in prezračevalnih sistemov. Servis izvajamo tudi izven garancijskega roka. Sedež našega podjetja je na Goriškem, na nas pa se obračajo naročniki iz celotne Slovenije, saj smo med najbolj konkurenčnimi ponudniki. Preverite, zakaj.

Kar se tiče klimatizacije, vam ponujamo klimatske naprave z inverter tehnologijo. Blagovne znamke, ki vam jih nudimo, so DAIKIN, MITSUBISHI in TOSHIBA. B naši ponudbi pa boste našli:

  • klimatske naprave,

  • prezračevalni sisteme,

  • razvlaževalnike zraka,

  • toplotne črpalke.

Nudimo vam rešitve klimatizacije z visokokvalitetnimi napravami, s katerimi boste prihranili do 40 % energije, super inverter prihranek pa prihrani do 60 % energije, zagotavljajo vam konstantno temperaturo brez nihanj, izpih je bolj nežen, hladijo ali ogrejejo prostor hitreje, obratovanje klimatskih enot je tišje...

Zaupajte nam vaše ideje in parametra o klimatizaciji in prezračevalnih sistemih na Goriškem

S podjetjem MNT GUBAŠ JERNEJ S.P. pa lahko poskrbite tudi za kvaliteto zraka v vaših prostorih in s tem za kvaliteto bivanja. V zaprtih prostorih se zrak s časom slabša, kar pa pomeni, da je potrebno dovajati svež zrak.

Mi vam nudimo prezračevalne sisteme proizvajalca MITSUBISHI ELECTRIC, ki je z občutljivostjo do varčevanja energije že pred 20 leti izumil in izdelal rekuperator toplote LOSSNAY. Ta sistem je lahko vgrajen avtonomno ali v kombinaciji s sistemom klimatizacije.

Pri izbiri prave klimatizacije ali prezračevalnega sistema vam pomaga naša ekipa, ki je strokovno usposobljena in odlično pozna naše proizvode. Je ciljno usmerjena in strmi k doseganju vašega zadovoljstva, zato vam vedno tehnično svetujemo.

Stopite v stik z nami in nam zaupajte vaše potrebe po klimatizaciji n prezračevalnih sistemih. Našli bomo najbolj optimalno rešitev za vas in vam pripravili top ponudbo. Naše podjetje z Goriške pričakuje vaša povpraševanja!