Nazaj na seznam zadetkov

Čiščenje in vgrajevanje klimatskih in prezračevalnih naprav

V podjetju Klimatizacija Šmelcer se ukvarjamo s strojnimi inštalacijami, predvsem nas stranke izberejo za čiščenje ter vgrajevanje klimatskih in prezračevalnih naprav.

Na tem področju imamo resnično bogate, dolgoletne izkušnje in pridobljena številna znanja. To potrjujemo z uspešno zaključenimi projekti oziroma referencami, med katerimi so tako adaptacije starejših objektov kot številne novogradnje po vsej Sloveniji.

Vsekakor so klimatske naprave in prezračevalne naprave, čeprav teh največkrat niti ne vidimo, del našega vsakdana. Zagotavljajo nam višje bivalno udobje, saj nam omogočajo, da delamo in živimo v prostorih s primerno temperaturo, preprečujejo nastanek plesni in s tem tako škodo na objektu kot seveda bolj zdravo okolje za nas.

Vgradnja klimatskih in prezračevalnih naprav, če je ta urejena pravilno, kasneje pa je poskrbljeno tudi za ustrezno čiščenje oziroma vzdrževanje, prinaša ogromno prednosti:

  • Svež in čist zrak

  • Odvod neprijetnih vonjav

  • Večja varnost (zračenje ali hlajenje prostorov z odpiranjem oken ni več potrebno)

Zakaj čiščenje in vgrajevanje klimatskih ter prezračevalnih naprav prepustiti našemu podjetju

Prezračevalni sistem in klimatsko napravo izberemo glede na vrsto objekta, vaše želje, potrebe in finančne zmožnosti.

Vedno vam svetujemo uporabo najbolj kvalitetnih prezračevalnih komponent oziroma klimatske naprave priznanih proizvajalcev, saj ob pravilni vgradnji in čiščenju tako dolgoročno zagotovimo najboljšo rešitev.

Poleg svetovanja in dobave elementov za izvedbo klimatizacije in prezračevanja, imamo tudi lastno proizvodnjo kanalov.

Naročnikom, ki potrebujejo redni servisni pregled ali čiščenje, pa tudi vgrajevanje klimatskih in prezračevalnih sistemov smo na voljo v najkrajšem možnem času in s konkurenčnim cenikom.