Nazaj na seznam zadetkov

Izdelava premičnih sesalnikov in transportnih ventilatorjev

V Ključavničarstvu Grenc že vrsto let skrbijo, da je kupcem na voljo kakovostna ponudba na področju premičnih sesalnikov in transportnih ventilatorjev.

Izdelujejo jih v lastni proizvodnji. Ta je sodobno opremljena s tehnologijami in orodji, potrebnimi, da se izdelava vrši kar najhitreje, kvalitetno in ugodno. Seveda pa to ni dovolj. Vse to doseže tudi kader s svojimi znanji in dolgoletnimi izkušnjami ter predvsem prepoznavanjem potreb uporabnikov, katerim lahko končne izdelke optimalno prilagodijo.

Premični sesalniki

Premične sesalnike iz ponudbe Grenc največkrat najdemo v lesni industriji. Možno jih je priklopiti na razne obdelovalne stroje.

Kakor že ime pove, je največja prednost izdelka, premičnost. Lahko jih pripeljete do kateregakoli stroja v delavnici, na katerega želite sesalnik priklopiti. Izjemno uporabni so tudi za čiščenje delovnih prostorov in strojev.

Za svoje delovanje ne potrebujejo dovoda zunanjega zraka, ker filtrirajo zrak v samem prostoru. S tem preprečimo nepotrebno ohlajanje delovnih prostorov.

Transportni ventilatorji po top ponudbi

Na Ključavničarstvo Grenc se vsekakor obrnite tudi za nakup transportnega ventilatorja. Na voljo so centrifugalni ventilatorji za srednje in visoke tlake z vetrnico zaprtega tipa.

Čemu so namenjeni transportni ventilatorji?

Učinkoviti so za sesanje zraka pomešanega z različnim materialom v prašni obliki. Njihova najboljša lastnost je, da z delovanjem ne preobremenijo motorja.

Kje se uporabljajo?

Transportne ventilatorje uporabljajo različne industrije, predvsem pa povsod, kjer je potreba po transportu materiala ali zraka pomešanega z odpadki.

Vas zanima več? Potrebujete pomoč pri izbiri, razlago specifikacij posameznih premičnih sesalnikov in transportnih ventilatorjev? Pokličite ali oddajte povpraševanje preko obrazca.

Veseli bomo vašega zanimanja za naše produkte in nakupa.