Nazaj na seznam zadetkov

Kmečki turizem Goriška Brda

Glavna dejavnost podjetja Edi Prinčič je kmečki turizem. Nahaja se v Goriških Brdih, ki so sama po sebi vredna obiska, če pa se boste odločili še za obisk ali nastanitev na naši turistični kmetiji, pa bo vaša izkušnja v Brdih nepozabna. Preverite, zakaj.

Ukvarjamo se z vinarstvom, ki se prenaša iz roda v rod in je družinska tradicija. Sledimo prvotnim metodam pridelave vina, ki pa ji dodajamo moderen pridih in izboljševanje teh metod. Zato so vina na našem kmečkem turizmu v Goriških Brdih pristnega okusa in zelo kvalitetna.

Naše družinsko vinarstvo še danes ohranja vezi s preteklostjo ter plete nove za prihodnost. Na našem kmečkem turizmu lahko izbirate med sledečimi vini z Goriških Brd:

  • rdeča vina

  • bela vina

  • rose vina

Apartmaji na turistični kmetiji v Goriških Brdih

Na našem kmečkem turizmu v Goriških Brdih imamo tudi apartmaje - Apartmaji Češnje gaj. So odlično locirani, urejeni, čisti, udobni, varni in prostorni. Nahajajo se v mirnem in prijetnem okolju, ki je polno cipres, figovih, češnjevih in ostalih sadnih dreves.

Za kulturno udejstvovanje se v neposredni bližini nahaja grajski park zgodovinskega gradu Dobrovo. Obstajajo pa tudi številne možnosti za športno udejstvovanje, vse od pohodništva, do kolesarjenja... Poleti se lahko osvežite tudi v našem bazenu ob apartmajih.

Na kmečkem turizmu v Goriških Brdih so vam na voljo 4 novi, moderni in sodobno opremljeni apartmaji. Nudimo pa vam tudi posamezne sobe, ki so prav tako udobne in urejene.

Odločite se za kmečki turizem v Goriških Brdih pri nas. Kontaktirajte nas in preverite razpoložljive termine. Veselimo se vašega obiska!