Nazaj na seznam zadetkov

Kmetijska in gradbena mehanizacija

Obrnite se na trgovino SAJEVIC d.o.o., ki se že od leta 2017 ukvarja s prodajo kmetijske in gradbene mehanizacije na Gorenjskem, po Sloveniji.

Nudimo vam tudi repromaterial, prehrano, prehranske izdelke za živali, semena DSV, gnojila.

Kaj točno boste našli pri nas v sklopu kmetijske mehanizacije? Nudimo vam:

  • seneno linijo, silažno linijo, mešalne vozove, mulčerje, mehanizacijo za poljedelstvo

V programu gradbene mehanizacije pa boste našli:

  • bagre, valjarje, nakladače, dvižne ploščadi, avto dvigala, grederje, polagalce asfalta, stroje za vrtanje, orodja

Sodelujemo z najbolj kvalitetnimi poslovnimi partnerji, da vam lahko zagotovimo najbolj optimalne rešitve.

Smo družinsko podjetje in s prodajo kmetijske in gradbene mehanizacije se ukvarjamo že kar nekaj časa. Imamo pridobljene številne izkušnje in znanja, ki jih ves čas še izpopolnjujemo. Našim cenjenim strankam tudi strokovno svetujemo.

Olajšajte si delo z vrhunsko kmetijsko in gradbeno mehanizacijo

Kmetijska in gradbena mehanizacija, ki vam jo nudimo pri nas, je visokokakovostna in narejena iz najboljših materialov. Ima dolgo življenjsko dobo, je robustna, sodobno zasnovana in zmogljiva. V trgovini SAJEVIC d.o.o. vam zagotavljamo tudi konkurenčen cenik.

Nudimo vam pluge, brane, kultivatorje, trosilnike gnoja, komunalne mulčerje... Vse vrhunske kakovosti in enostavni za uporabo. Naš odnos je spoštljiv in profesionalen, vedno spoštujemo vse dogovore s stranko.

Naše podjetje zastopa nekatera podjetja, ki so priznana v kmetijski dejavnosti. Druge storitve izvajamo po želji kupcev.

Oskrbujemo posamezna kmetijska gospodarstva, kmetijske trgovine ter zadruge. Imamo lastni vozni park, ki nam omogoča hitro dostavo blaga do vašega dvorišča.

Zaupajte nam vaše želje in ideje tudi vi in stopite v stik z nami, ko iščete gradbeno in kmetijsko mehanizacijo po top ponudbi.

V celoti se bomo posvetili vašim povpraševanjem, zato ne odlašajte.