Nazaj na seznam zadetkov

Kmetijska MEHANIZACIJA, trgovsko podjetje, d.o.o. Gorenjska

Vsak kmetovalec potrebuje za svoje delo tudi primerno orodje in kmetijsko mehanizacijo, na Gorenjskem je prava izbira za vas, podjetje MEHANIZACIJA, trgovsko podjetje, d.o.o. Trboje. Naši zaposleni se zelo dobro spoznajo na artikle v ponudbi in vam bodo tako znali svetovati in prisluhniti.

Kmetijska mehanizacija, ki jo nudimo, obsega kvaliteten in bogat prodajni program:

  • traktorjev (rabljeni in novi),

  • traktorskih priključkov,

  • kardana,

  • prednje hidravlike,

  • rezervnih delov.

Prodajni program obsega veliko artiklov, se pa seveda kdaj zgodi, da vsega na zalogi ni. Nikar ne skrbite in nas o tem obvestite. Usmerili vas bomo na enak ali podoben artikel ali naročili iskanega. Naše osebje je zelo prilagodljivo in se trudi ustreči strankam.

Servis in vzdrževanje kmetijske mehanizacije Gorenjska

Ob uporabi in delu kmetijske mehanizacije vedno priporočamo redno vzdrževanje, a se kljub temu kdaj zgodi in se kaj zalomi. Vsaka skrb je v tem primeri odveč, saj vam MEHANIZACIJA, trgovsko podjetje, d.o.o. nudi tudi dober servis le-te.

Ne le dober servis kmetijske mehanizacije temveč tudi hiter, res da delo počaka, a se dobro zavedamo, da se s tem kopiči, kar pa nikomur ni povšeči. Pri nas se potrudimo urediti servis kmetijske mehanizacije skladno z usmeritvami proizvajalca in našega strokovnega znanja.

Tako bo vaša kmetijska mehanizacija ponovno v zagonu in opravljala svoje delo.

Že več kot četrt stoletja na Gorenjskem nudimo servis, vzdrževanje in prodajo kmetijske mehanizacije in lahko nam verjamete, da se je v tem času nabralo že lepo število zvestih, zadovoljnih strank in poslovnih partnerjev, ki potrjujejo naše dobro delo in poslovno prakso.

Kmetijska MEHANIZACIJA, trgovsko podjetje, d.o.o. Gorenjska najboljši naslov za vse kmetovalce.