Nazaj na seznam zadetkov

Prepustite knjigovodske in računovodske storitve servisu z izkušnjami

Za vsako podjetje je pomembno, da ima urejeno računovodstvo. Podjetniki sicer lahko poslovne knjige vodijo sami, a večina se jih vseeno odloči, da bo knjiženje poslovnih dogodkov prepustila službi, usposobljeni za to, torej računovodskemu servisu.

Računovodski servis, ki ste ga izbrali, mora delovati skladno z zakonodajo in računovodskimi standardi. Ob tem je seveda pomembno, da način in obseg vašega poslovanja ter dejavnost podrobneje spozna. Samo tako lahko knjigovodske in računovodske storitve tudi prilagodi tako, da so optimalne za poslovanje podjetja.

Individualen in poglobljen pristop k vsaki stranki zagotovo zagotavljamo pri računovodstvu KNJIGOVODJA, knjigovodske in računovodske storitve, d.o.o.

Smo računovodski servis z dolgoletnimi izkušnjami in pridobljenimi strokovnimi znanji, ki nam pomagajo iskati optimalnejše rešitve za vaše poslovanje.

Delamo s ciljem, da vam prihranimo čas in denar. Zato se držimo rokov, imamo poštene, konkurenčne cene za opravljanje storitev, predvsem pa znamo na računovodstvo gledati s podjetniškega zornega kota. Tako najdemo prave odgovore na vaša vprašanja, ki jih odpirajo davki, prispevki, bilance ipd.

Računovodski servis ob katerem mirno spite

Za vas opravljamo klasične knjigovodske in računovodske storitve, med svojim delovanjem pa smo se povezali tudi s podjetji in partnerji, ki delujejo na področju:

  • revizije,

  • finančnih naložb,

  • kadrovanja,

  • zahtevnega davčnega

  • in poslovnega svetovanja.

Tako vas lahko povežemo s pravimi ljudmi, da vam pomagajo poslovati uspešno, se izogniti morebitnim poslovnim tveganjem in hitreje uresničiti poslovne cilje.

Svoje delo torej opravljamo celovito in vam s tem zagotavljamo prihranek časa in denarja ter miren spanec. Z nami boste vedno vedeli, da niste samo številka in da so računovodska vprašanja v pravih rokah.

Pokličite nas za individualno ponudbo. Knjigovodske in računovodske storitve za vas opravljamo v dogovorjenem obsegu, če ste d.o.o., s.p. ali društvo.