Nazaj na seznam zadetkov

Izbirate knjigovodski servis v Mariboru?

Top izbira je Knjigovodski servis Simona Joras s.p. Če ste samostojni podjetnik, ste odprli d.o.o., imate društvo, zavod ali ste fizična oseba, ki opravlja dejavnost, vam z veseljem pomagamo pri urejanju računovodskih postavk.

Naš knjigovodski servis v Mariboru strankam storitve ponuja že 15 let. Dolgoletne izkušnje in stalno sledenje novostim v davčni zakonodaji, računovodskih predpisih in specifičnostih v dejavnostih naših strank, nam omogočajo učinkovito in utečeno vodenje poslovnih knjig.

Vse storitve so vedno prilagojene najnovejšim računovodskim standardom, sledimo zakonsko predpisanim rokom in se držimo tudi vseh individualnih dogovorov s stranko. Smo vesten, odgovoren, zanesljiv knjigovodski servis, ki v Mariboru uživa ugled zaradi svoje strokovnosti, kot tudi odzivnosti, prijaznosti in zagotavljanja popolne zaupnosti.

Kaj dela Knjigovodski servis Simona Joras s.p., Maribor pravo izbiro?

Izbira kvalitetnega knjigovodskega servisa vam lahko olajša marsikatero poslovno odločitev. Prav računovodske informacije so pogosto tiste, na katerih temelji optimizacija poslovanja kakor tudi varnost. Dober računovodja lahko namesto vas analizira dostopne računovodske in poslovne podatke, preveri likvidnost podjetij, s katerimi stopate v poslovno sodelovanje in podobno.

V Mariboru smo vam za takšne posvete vedno na voljo v Knjigovodskem servisu Simona Joras s.p. Zaupajte našim znanjem in bogatim izkušnjam. Prav tako pa tudi:

  • ažurnosti,

  • konkurenčnim cenam,

  • individualnem pristopu, ki omogoča, da dobite vam oziroma vašemu podjetju, načinu, obsegu poslovanja in dejavnosti prilagojeno ponudbo za knjigovodski servis.

Več informacij o sodelovanju oziroma za individualen dogovor nam pošljite povpraševanje ali pokličite. Dovolite nam, da vam pokažemo, kako dobro podporo pri poslovanju vam lahko ponudbi naš knjigovodski servis. V Mariboru boste boljšo ponudbo težko dobili.