Nazaj na seznam zadetkov

Kolesarska oprema v spletni kolesarski trgovini Gonishop 

V GONISHOP pobrskajte med izdelki za kolesarstvo, ki so preizkušeni po kvaliteti, cenovno dostopni in hitro dostavljeni po vsej Sloveniji. 

Izbirajte med različnimi kategorijami kolesarske opreme:

  • Otroški sedeži

  • Oblačila

  • Nahrbtniki

  • Tlačilke

  • Torbice

  • Zaščita kolesa

  • Orodje in vzdrževanje koles

  • Komponente za kolesa

  • Bidoni

  • Blatniki

Pri Gonishop nam ni pomembno, kakšno kolo vozite in kako vešč kolesar ste. Pomembno nam je, da vam je kvalitetna kolesarska oprema na voljo na enem mestu, da imate na voljo enostavno online naročanje, če potrebujete pomoč pa prijazne svetovalce z izkušnjami, ki so izdelke iz kolesarske trgovine tudi sami preizkusili in jih uporabljajo. 

Torej moški, ženske, otroci, polprofesionalci ali popolni začetniki, navdušenci nad downhillom, enduro ali cestnim kolesarjenjem, BMX-om oziroma kakršnim koli kolesarjenjem - kolesa in kolesarska oprema vas čaka pri Gonishop

Oprema za gorsko kolesarjenje za varnost in udobje na kolesu pri Gonishop

Kolesarjenje je vsak dan bolj priljubljen šport doma in po svetu. Najsi s kolesom hodite zgolj v službo, je vaš hobi ali pa pravi trening, kjer preizkušate svoje zmogljivosti in porabite vse atome moči, pa je pomembno, da kolesarite varno in udobno. 

Pri tem je pomembna izbira primernega kolesa za svoje zmogljivosti, terene, kjer kolesarite, pa tudi vašo velikost oziroma teža. Ko izbirate kolo na naši spletni strani, smo vam na voljo, da vam glede na vrsto kolesa oziroma tip kolesarja, kakršen ste, pomagamo pri izbiri velikosti, ki vam bo pomagala do rezultatov na kolesu. 

Ko izberete kolo pa je tu še kolesarska oprema, s katero glede na vaše zahteve in potrebe naredite kolesarjenje bolj varno, udobno, zanimivo. 

Kolesarska trgovina z opremo za vse želje, potrebe, denarnice in okuse

Ob nakupu kolesa bo skoraj zagotovo eden od pomembnejših delo dodatne opreme nosilec za bidon. Če vas bi ta kakorkoli oviral med vožnjo, pa boste tekočino najverjetneje s seboj jemali v nahrbtnikih

Če želite na kolesu čim manj teže boste iz ponudbe dodatne opreme raje izbrali torbice. Ko niste na kolesu pa je dobro poskrbeti še za zaščito kolesa. 

Razmišljate, da bi kolo opremili z blatniki?  Tudi ti so na voljo v naši spletni kolesarski trgovini. Za različne modele oziroma velikosti platišč, z enostavnim pritrjevanjem. Pobrskajte tukaj

Vse orodje in za vzdrževanje vas čaka na tej povezavi, nikakor pa ne spreglejte tudi kategorije komponente

In seveda, udobje na kolesu ni odvisno le od kolesa ter dodatne opreme, pač pa tudi oblačil. Nepogrešljive so rokavice, hlače, jakne in vetrovke in seveda, ne odpravite se na kolo brez čelade. Nič od naštetega tudi ne rabi biti dolgočasno. V naši kolesarski trgovini se radi potrudimo, da so oblačila in oprema na voljo v različnih barvah in vzorcih, ker vemo, da smo tudi na kolesu radi v stilu. 

Velika izbira vas čaka pri nas, če oprema ni na zalogi ali ne najdete, kar iščete, pa stopite v stik, da vam pomagamo poiskati podoben izdelek, iste cene ali kvalitete. 

Želite, da je kolesarjenje šport cele družine? Spoznajte Mac Ride otroški kolesarski sedež za kolo

Otroški sedeži za kolesa Mac Ride so edinstvena rešitev, da vaši malčki doživijo kolesarjenje. Za razliko od sedežev, ki smo jih za otroke vajine na mestnih kolesih, je Mac Ride uporaben na prav vseh vrstah koles. Namestite ga na MTB, singletrack ali električno kolo. Seveda bo tudi pot v šolo oziroma vsakodnevno kolesarjenje bolj zanimivo "iz prve vrste".

Otroški sedež Mac Ride na kolo namreč pritrdite na okvir spredaj. Montaža je hitra in enostavna, prav tako pa shranjevanje sedeža. Enostavno ga zložite in odpeljite s seboj na počitnice, brez da bi žrtvovali dragoceni prostor v prtljažniku.