Nazaj na seznam zadetkov

Kombi in kamionski prevozi tovora Martin Pungaršek s.p.

Za kombi in kamionske prevoze tovora smo v prevozništvu Martin Pungaršek s.p. vedno pripravljeni za vas s top ponudbo. Zaradi naše fleksibilnosti in odličnih pogojev poslovanja smo top ponudnik.

Kako opravljamo prevoze tovora s kombiji ali kamioni?

  • prilagodimo se vašemu urniku

  • za prevoz načrtujemo najbolj optimalne poti

  • tovor zaščitimo, da je potovanje čimbolj varno

  • prevoze opravimo varno, a v najkrajšem možnem času

  • za vas smo vedno dosegljivi, če želite informacije o trenutni lokaciji pošiljke

  • trudimo se, da tovor do končnega cilja prispe pravočasno

Vse to so naše kvalitete. Dodana vrednost pa je predvsem to, da občasno našim naročnikom nudimo akcijske ponudbe s posebnimi popusti. Če ne boste odlašali, jih boste zagotovo deležni tudi vi!

Izkoristite top ponudbo za kombi in kamionske prevoze tovora s podjetjem Martin Pungaršek s.p.

Resnost, poštenost in spoštljiv odnos do strank nam omogoča rast in postavitev visokih standardov. Kombi in kamionski prevozi tovora so kakovostni in strokovni. Prevoze opravljamo lokalno, regionalno in po dogovoru širše. 

Martin Pungaršek s.p. za vas uredimo organizacijo prevoza tovora. Prevzamemo ga na dogovorjeni lokaciji in ga prepeljemo na želeno destinacijo. Poskrbimo za prevozniško dokumentacijo.

Naša ponudba prevozov je široka. Nudimo vam prevoz blaga, stvari, paletnega tovora, prevoz bele tehnike, drugih gospodinjskih aparatov in pohištva, delovnih strojev, prevoz raznih materialov, dostava paketov...

Po prijaznih pogojih poslovanja boste za kombi in kamionske prevoze tovora pridobili top ponudbo, le stopite v stik z nami preko navedenih kontaktov.