Nazaj na seznam zadetkov

Kombi prevozi in avtovleka

Veste, zakaj podjetje AJ, Aljaž Janežič s.p. velja za top ponudnika za kombi prevoze in avtovleko? Razlogov nam ne manjka, preverite jih!

Na področju kombi prevozov nam morate za brezhibno opravljene storitve posredovati podatke, kot so:

  • relacija prevoza,

  • tip blaga,

  • količina inj teža blaga,

  • začetek in konec poti,

  • morebitne dodatne usluge.

Če pa nujno potrebujete storitve avtovleke, pa nas nemudoma kontaktirajte, saj vam bomo priskočili na pomoč. Ob okvari ali nesreči smo hitro odzivni, poleg tega pa vaš avto varno pripeljemo do servisa ali druge želene točke.

Ker pa vas ne želimo dodatno obremenjevati, pa vam občasno nudimo tudi akcije. Preverite, če so še vedno na voljo!

Kombi prevozi in avtovleka

AJ, Aljaž Janežič s.p. si je prislužil naziv top ponudnika tudi zaradi našega odnosa do strank. Z vami se dogovarja ali vas oskrbi ekipa, ki prijaznost postavlja na prvo mesto. Iskanje skupnih rešitev in top ponudbe za vaše povpraševanje o kombi prevozih ali za avtovleko je za nas na prvem mestu.

Prevoze in avtovleko opravljamo z vozili, ki so za to namenjena, so usposobljena in tehnično pregledana, da vam tako lahko nudimo varno, hitro in učinkovito opravljene storitve. Da smo priljubljeni med naročniki pa nam pomaga tudi prijazen cenik.

Če torej potrebujete kombi prevoze ali pa se vam je zagozdilo na cesti, se obrnite na top ponudnika za kombi prevoze in avtovelko, saj pričakujemo vaša povpraševanja. Potrudili se bomo, da boste s ponudbo in opravljenimi storitvami zadovoljni.