Nazaj na seznam zadetkov

Komunalna oprema in stiskanje odpadkov - EKO LINE TRADE D.O.O.

V podjetju EKO LINE TRADE, d.o.o. iz Savinjske vas čaka izjemna ponudba za vso Slovenijo. Iz lastne proizvodnje vam zagotavljamo izdelke visoke kakovosti, dostopno ceno in kratke roke dobave.

Pri izbiri komunalne opreme oziroma rešitev za stiskanje odpadkov vam seveda z veseljem svetujemo. Spoznamo vaše potrebe in želje ter individualno poiščemo rešitve, s katerimi boste povsem zadovoljni.

Celotna naša proizvodnja je rezultat dolgoletnih izkušenj, znanja in vlaganja v razvoj, predvsem pa predanosti in inovativnosti na področju komunalnih rešitev za varovanje okolja.

Komunalna oprema se uporablja za zbiranje, premeščanje in obdelavo odpadkov na javnih površinah. To lahko vključuje kontejnerje za smeti, smetnjake in drugo opremo, ki se uporablja za zbiranje odpadkov.

Stiskanje odpadkov pa se uporablja za zmanjševanje prostornine odpadkov z mehanskim pritiskanjem. To lahko zmanjša količino odpadkov, ki jih je treba prevažati in odlagati, kar lahko pripomore k varčevanju z energijo in zmanjšanju emisij toplogrednih plinov.

Poleg komunalne opreme pa vam pri nas nudimo tudi servis, saj imamo organizirano lastno servisno službo, ki izvaja servisiranje stiskalnic in ostale komunalne opreme. Poskrbimo za redno servisiranje in popravila. Ker se zavedamo, da nedelujoč stroj zaustavi delo in pri tem izgubljate čas in denar, pri nas skrbimo, da se hitro odzovemo na vaš klic, cca. od 4 do 12 ur od prejema poziva.

Za naše proizvode v garancijski dobi nudimo brezplačen servis. Poskrbimo pa tudi za izdelke drugih proizvajalcev.

Poleg naštetega, stiskalnice za stiskanje odpadkov in drugo komunalno opremo tudi obnovimo in odkupimo.

EKO LINE TRADE D.O.O. servisira ponuja rezervne dele za vijačne stiskalnice Umwelttechnik ter trži in servisira vijačne stiskalnice Werner&Weber.

Kakovostna in ugodna komunalna oprema za stiskanje odpadkov po meri

Proizvodnja komunalne opreme za stiskanje odpadkov je vedno prilagojena naročnikom. Obsega:

  • Stiskalnice in press kontejnerje

  • Abrol kontejnerje

  • Kontejnerje za samonakladalce

  • Prekladalne postaje

  • Ekološke otoke

  • Plastične zabojnike

  • Zbirne centre

  • Drugi kovinski izdelki

Komunalna oprema in rešitve za stiskanje odpadkov po naročilu 

Ustvarjamo tudi najzahtevnejše izdelke za naročnike iz Slovenije in tujine. Ponosni smo na številne reference in stalno širjenje kroga zadovoljnih uporabnikov, ki komunalno opremo za stiskanje odpadkov pohvalijo kot vrhunsko in uporabno. 

Naši vizija za prihodnost s področja komunalne opreme in rešitev za stiskanje odpadkov so ohranjati dostopnost, kakovost, predvsem pa spodbujati razvoj in povečevati prispevek k varovanju okolja, posledično pa doprinesti k višji kvaliteti življenja. 

Sodelujte z nami in se pridružite naši viziji ter svoje delo s področja stiskanja odpadkov opravljajte varno, hitro, kvalitetno, zanesljivo s pomočjo naše opreme. 

Komunalna oprema in stiskanje odpadkov - EKO LINE TRADE D.O.O.