Nazaj na seznam zadetkov

OPTIK JANEZ POZNIČ, S.P.

Vrvarska pot 3, 1310, Ribnica
Prikaži številko
9.00-12.00 in 13.00-19.00, Zaprto, Zaprto

Zagotovite si nova korekcijska ali sončna očala pri optiku Poznič v Ribnici

Če potrebujete nova očala za branje ali za gledanje na daleč, vam bomo očala z vašo dioptrijo hitro, kvalitetno in kar najbolj ugodno izdelali pri nas. Prav tako lahko v naši ponudbi pobrskate med široko izbiro sončnih očal, ki jih nosite, da svoje oči zaščitite pred UV svetlobo. V kolikor imate dioptrijo, vam lahko izdelamo tudi sončna očala z vašo dioptrijo ali pa se odločite, da stekel ne izdelujemo in boste pod njimi raje nosili kontaktne leče.

Od ponedeljka do petka vabljeni v našo optiko, da si ogledate najnovejše modele korekcijskih in sončnih očal, med katerimi vas zagotovo čaka pravi. Pomagali vam bomo izbrati taka, ki vam bodo popolnoma pristajala, kar je še bolj pomembno, če jih dejansko potrebujte, da vidite, pa je, da jih bomo natančno izdelali z vašo dioptrijo.

V naši ponudbi najdete:

  • korekcijska očala

  • sončna očala

  • kontaktne leče

  • izdelke za vzdrževanje kontaktnih leč

  • izdelava in popravila očal

Za zdravje svojih oči poskrbite s primerno izbiro korekcijskih in sončnih očal, ki vas čaka v optiki Poznič v Ribnici

V Ribnici vas najboljša ponudba sončnih in korekcijskih očal čaka pri nas. Smo optika, ki razume želje in potrebe svojih strank. Ne le, da vam pomagamo zaščitite oči, poskrbimo tudi, da z očali odlično izgledate.

Na police redno dodajamo nove modele očal, modne in bolj klasične okvire priznanih blagovnih znamk. Razumemo namreč, da očala niso samo optični pripomoček, pač pa tudi modni dodatek. In pri nas boste zagotovo našli očala primerna za svoj obraz, okus, stil in seveda znotraj svojega predvidenega proračuna.

V optiki si vsekakor želimo, da vsakdo dobi najboljša očala za svoj denar. Skrbno izbiramo proizvajalce in materiale, s katerimi se očala izdelujejo, ob obisku optike pa povprašajte tudi o morebitnih znižanjih.