Nazaj na seznam zadetkov

Janez Šket s.p., urejanje okolice

Zgornja Kostrivnica 37, 3241, Podplat
Prikaži številko
Po dogovoru

Košnja zasebnih vrtov Savinjska, Janez Šket s.p.

V današnjih časih, ko veliko časa preživimo v službi, smo z našimi družinami, prijatelji in znanci, pogosto zmanjka časa ter energije za urejanje zunanjosti naših domov.

Zato vam pri podjetju Janez Šket s.p. nudimo zanesljivo urejanje vrtov.

Izvajamo košnjo zasebnih vrtov po celem območju Savinjske

Košnja trave je s pravilnim razumevanjem lahko prava umetnost. Vedeti je treba, kdaj je ustrezen čas in najbolj idealen postopek za košnjo. Da boste privarčevali na času in energiji, bomo to opravilo prevzeli mi.

Travo kosimo po vaših željah, vi nam zaupate, kakšno velikost trave si želite in mi vam bomo ustregli.

Ker trava vedno znova raste, se lahko z nami dogovorite, da vas večkrat obiščemo oziroma nas lahko vedno pokličete, kadar ta postane previsoka.

Ko je košnja opravljena, za seboj pospravimo, kar pomeni, da na zelenici ne ostaja nobena odvečna trava.

Poleg košnje smo vam na voljo tudi za ostale storitve na vaših zasebnih vrtovih

Poleg košnje trave smo vam na voljo tudi za:

  • zalivanje vašega vrta,

  • gnojenje in

  • kompostiranje.

To so vse področja, ki za katera je potrebno imeti znanje. Z neustreznim znanjem lahko povzročimo več škode kot koristi, zato je bolje, da se obrnite na strokovnjaka, ki ve, katera sredstva in orodja, so najbolj primerna za uporabo.

Poskrbeli bomo za vaše rože in rastline, da bodo te izgledale zdrave in bujne. Ko bodo kdo prišel k vam na obisk, se enostavno ne bo mogle nagledati vašega vrta.

Vsa naša opravila izvajamo v skladu z dogovori. Mi pridemo z vso potrebno opremo na vašo lokacijo in pričnemo z deli, ki jih izvedemo v dogovorjenem času.

Našim strankam se popolnoma prilagajamo, saj dela izvajamo, kadar vam to najbolj ustreza. Pokličite na telefonsko številko: 031 858 365 in si zagotovite kvalitetno košnjo zasebnih vrtov, zalivanje, gnojenje ali kompostiranje na Štajerskem.