Nazaj na seznam zadetkov

KOVIČ družba za proizvodnjo in predelavo kovin in plastičnih mas, d.o.o.

Osnovna dejavnost podjetja KOVIČ, d.o.o. je proizvodnja in predelava kovin ter plastičnih mas. Naše podjetje odlikujejo številne izkušnje, pridobljena znanja ter neprestano vlaganje v razvoj opreme in kadra.

Kar se tiče predelave plastike, nudimo več vrst predelave. Mletje, sortiranje, granuliranje in brizganje. Naš strojni park vključuje sodobne stroje za brizganje, granuliranje, mletje in sortiranje plastike.

V okviru predelave kovin pa vam nudimo razrez, prebijanje, krivljenje, vrtanje, preoblikovanje... Tudi pri kovinski industriji uporabljamo le najboljše stroje in opremo, ki nam pomaga, da storitve opravimo učinkovito, dosledno in v najkrajšem možnem času. Pri vsem tem pa se trudimo, da vam zagotovimo tudi najnižje možne stroške.

KOVIČ družba za proizvodnjo in predelavo kovin in plastičnih mas, d.o.o.

V podjetju KOVIČ, d.o.o. smo ponosni na naše zaposlene, ki sestavljajo strokovno ekipo. Vsi smo usposobljeni za doseganje optimalnih rešitev. Svoje delo opravljamo predano in resno. Smo na dobri poti, da postanemo vodilno podjetje na področju proizvodnje in predelave kovin in plastičnih mas.

Storitve opravljamo v skladu z veljavnimi predpisi in zakoni. Pri svojem delu pazimo na varovanje okolja. Prav tako pa postavljamo na prvo mesto varstvo pri delu naših zaposlenih. Ker smo specializirani, vam tudi svetujemo, v kolikor je to potrebno.

Če torej potrebujete top ponudnika za proizvodnjo in predelavo kovin in plastičnih mas, ste ga našli. Leta izkušenj, kratek čas odzivnosti ter kombinacije visoke kvalitete in ugodnih cen vas bodo zagotovo prepričali.