Nazaj na seznam zadetkov

Izdelavo ugodne kovinske konstrukcije na Štajerskem prepustite podjetju IMOTEK D.O.O. 

Smo podjetje IMOTEK, družba za montažo, proizvodnjo in storitve, d.o.o. z izkušenim in usposobljenim kadrom na področju montaže, varjenja oz. izdelave različnih kovinskih konstrukcij. Ne glede na zahtevnost izdelave, naročila opravimo v rokih, po dogovorjeni ceni in kvalitetno. 

Zadovoljimo vse naročnikove potrebe vezane na funkcionalnost, kakovost, videz konstrukcije. 

V lastni proizvodnji na Štajerskem za stranke iz cele Slovenije hitro, ugodno in kvalitetno izdelujemo

inox in kovinske ograje (zunanje, balkonske, stopniščne)

dvoriščna vrata 

nadstreške (avtomobilske, za terase)

jeklene konstrukcije in podkonstrukcije 

zvarjence (polizdelki ali za končno uporabo)

Ugodne kovinske konstrukcije na Štajerskem izdelujemo za slovenske kupce, v Nemčiji pa imamo podružnico za montažo in varjenje

Usmerjeni smo k doseganju konkurenčnosti na domačem in tujem trgu. Zato danes izdelavo ugodnih kovinskih konstrukcij za fizične in pravne osebe, ki poteka na Štajerskem, dopolnjujemo tudi s storitvami v tujini. Predvsem v Nemčiji opravljamo montažna in varilska dela.

Ta od nas zahtevajo znanje, izkušnje, vrhunsko opremo. Zato stalno vlagamo v ljudi ter posodabljanje svojih proizvodnih tehnologij in orodij. S podružnico v Nemčiji zagotovimo odlično logistiko in hitro odzivnost ob ohranjanju konkurenčnih cen za storitve najvišje možne kvalitete. 

Ne glede na to, kakšne ugodne kovinske konstrukcije iščete ali kje jih potrebujete, na Štajerskem imamo rešitev za vas

Pridobite ponudbo in se sami prepričajte, da je ugodna cena samo ena od prednosti, ki jo kot partner zagotovimo stranki.