Nazaj na seznam zadetkov

Kovinske ograje in nadstreški

Če iščete zaupanja vrednega mojstra, ki se ukvarja s ključavničarstvom, ste ga našli. Podjetje METAL - ALEŠ MLINARIČ S.P. je uvrščen med top ponudnike, ker vam nudi storitve in izdelavo izdelkov visoke kakovosti po konkurenčnih cenah. Občasno vam nudimo tudi do -5% popuste, zato ne odlašajte, saj so časovno omejeni.

Naša glavna dejavnost je oblikovanje kovin, ter izdelava jeklenih in kovinskih konstrukcij, kot so:

  • balkonske ograje,

  • ostale kovinske ograje,

  • proizvodne in skladiščne hale,

  • nadstreški za avtomobile in terase,

  • kovinska stopnišča...

Delamo po dogovoru in sledimo vašim žejam, idejam in preferencam. Vsakemu naročniku se individualno posvetimo, zato s za vas vzamemo čas in vam tudi svetujemo o kovinskih ograjah in nadstreških.

Izdelamo kovinske ograje in nadstreške po naročilu

METAL - ALEŠ MLINARIČ S.P. je torej top ponudnik za izdelavo kovinskih ograj in nadstreškov. Naši izdelki slovijo po visoki kvaliteti in dolgi življenjski dobi. So funkcionalni, praktični, estetsko dovršeni, enostavno za čiščenje in vzdrževanje, vzdržljivi in modernega videza.

Neprestano vlagamo v razvoj kadra in opreme, sledimo pa tudi vsem novostim na trgu, da vam tako lahko zagotovimo le najbolj sodobne, varne in varčne rešitve. Pri oblikovanju kovinskih ograj in nadstreškov ob upoštevanju vaših želja sledimo vsem novim trendom. Izdelke izdelamo dosledno in v najkrajšem možnem času.

Pošljite nam povpraševanja, da vam pripravimo personalizirano top ponudbo za izdelavo in montažo kovinskih ograj in nadstreškov. Z veseljem s bomo v kratkem roku odzvali!