Nazaj na seznam zadetkov

Kovinske ograje, izdelane po meri, v Prekmurju prepustite Kovinarstvu Niros

Naše kovinarstvo je podjetje z veliko izkušnjami in znanji na področju kovinskih konstrukcij. Izdelujemo jih po naročilu, tako da se lahko v največji možni meri približamo viziji kupcev. Seveda po izdelavi poskrbimo tudi za montažo na objektu oziroma v okolici, če gre recimo za samostojen avtomobilski nadstrešek.

Odločitev za kovinske ograje in druge kovinske konstrukcije ni težka. Imajo namreč številne prednosti, med drugim:

  • Dolgo življenjsko dobo

  • Minimalno vzdrževanje

  • Odpornost na udarce, vremenske vpliva (inox ali primerna zaščita kovine)

  • Možnost kombiniranja z različnimi materiali (les, steklo)

  • Prilagajanje videza končnega izdelka

Zagotovite si ugodno ponudbo za kvalitetne kovinske ograje pri nas

Kot kupec boste pri izbiri balkonske, dvoriščne, stopniščne ograje zagotovo pogledali tudi na ceno in to med drugim narekuje tudi material. A ob ceni morate gledati tudi na kvaliteto končne rešitve oziroma trajnost le te.

Če si ne želite ves čas skrbeti za vzdrževanje ograje ali celo menjavanje vsakih nekaj let, so kovinske ograje najboljša rešitev, čeprav morda na začetku nekoliko dražja. Dolgoročno pa se vam takšna investicija vsekakor izplača - objektu boste dodali vrednost, kovinske konstrukcije pa bodo uporabne še za bodoče generacije oziroma uporabnike.

Naše podjetje je med strankami znano, da ponuja ugodne in kvalitetne kovinske ograje ter druge kovinske konstrukcije. Ugodne niso samo zaradi konkurenčne cene, pač pa tudi zato, ker so narejene po meri. Torej ne izgubljate časa z iskanjem všečne ograje, ne rabite organizirati dostave in montaže na objektu, prav tako pa si verjetno skozi leta uporabe ne boste premislili in vam bo vaša ograja še vedno všeč, zato ne boste imeli tovrstnih stroškov pri renovaciji.

Svojo ponudbo si zagotovite preko obrazca za povpraševanje. Veselimo se novih izzivov, ki nam jih boste zastavili pri izdelavi kovinske ograje ali česa drugega.