Nazaj na seznam zadetkov

Visoko kakovostni kovinski izdelki in obdelava kovin Juhant

Potrebujete izvajalca, ki vam bo omogočil struženje, krivljenje pločevine ali struženje jekla po ugodnih cenah?

Pri nas vam ustvarimo kovinske izdelke in obdelujemo kovine po vaših željah in merah. S pomočjo moderne opreme zagotovimo precizno obdelavo tudi večjih dimenzij, do 1200 mm. Istočasno pa vam omogočamo obdelavo materialov pri manjših obdelovancih. 

Omogočamo vam vse od varjenja do razreza pločevine in profilov, struženja in rezkanja, vzdrževanja, popravil in nadgradenj in vam po želji izdelamo polžne črpalke in mlelne naprave.

Želite ugodne kovinske izdelke in obdelavo kovin?

Posvečeni smo kvaliteti in usmerjeni k reševanju vaših težav. Zato se obrnite na nas in z veseljem vam bomo svetovali in vam predlagali najboljše rešitve pri izdelavi ali popravilu kovinskih izdelkov in obdelavi kovin. 

Med drugim se lahko odločite za električno varjenje aluminija, inoxa in železa ali pa za razrez pločevine in profilov različnih dimenzij, debelin in materialov. Prav tako vam omogočimo struženje in rezkanje obdelovancev različnih premerov in dolžin in ustvarjanje vseh vrst kovinskih izdelkov in obdelave kovin. Kontaktirajte nas še danes, mi vas pričakujemo.