Nazaj na seznam zadetkov

Kozmetični salon YOU, Koper

Drage dame, najstnice, ženske, vabljene v Kozmetični salon YOU, Koper, kjer se lahko ugodno prepustite profesionalnim rokam našim kozmetičark in se uredite od nog do glave.

V našem kozmetičnem salonu YOU, v Kopru, vam nudimo:

  • manikuro,

  • pedikuro,

  • lasersko odstranjevanje dlak,

  • depilacijo,

  • nego obraza,

  • podaljševanje trepalnic, skratka vse, kar vam dober kozmetični salon lahko nudi.

Ob naročilu na tretma pa nas ne pozabite povprašati o morebitnih akcijskih cenah oziroma popustih. Pri nas si lahko vrhunske kozmetične storitve v času posebnih ponudb privoščite posebno ugodno.

Vsakdanji stres, obremenjenost z delom, družino, hiter tempo vsega, kar nas obdaja, povzroči, da pozabimo nase. Ne dovolite si tega. Ustavite se. Vzemite si trenutek zase, za svojo dobrobit in obiščite Kozmetični salon YOU v Kopru

V Kozmetičnem salonu YOU, Koper uporabljamo kvalitetne materiale in profesionalne stroje ter ostale pripomočke, ki jih pri delu potrebujemo. Ne ubiramo bližnjic na račun kvalitete in časa. Vse to nam omogoča dobro opravljeno delo in vaše zadovoljstvo. Pridružite se našemu velikemu krogu zadovoljnih strank in odličnih referenc.

Seveda, kot se za naš Kozmetični salon YOU, v Kopru spodobi, se nenehno izobražujemo in bogatimo svoje izkušnje. Sledimo modnim trendom, tako doma, kot v tujini in jih s pridom vpeljujemo v naše delo. Nohte vam lahko uredimo v dobri klasiki, ali drznem in sodobnem stilu.

Pokličite nas, rezervirajte si svoj termin in se prepustite razvajati profesionalnim rokam naše uigrane ekipe. Kozmetični salon YOU, v Kopru vas že nestrpno pričakuje.