Nazaj na seznam zadetkov

Krovska dela, izdelava ostrešij, krovstvo

Za krovska dela, izdelavo ostrešij ter krovstvo na splošno, se obrnite na podjetje Strehe Fras s.p., saj je daleč naokoli zagotovo eden najboljših ponudnikov. Na trgu smo prisotni že več kot 12 let, zato vam bomo znali tudi odlično svetovati, v kolikor bo to potrebno.

Nudimo vam celovite storitve, saj se pri nas s krovskimi deli, z izdelavo ostrešij ter s krovstvom ukvarjajo naši profesionalni, natančni, zanesljivi in usposobljeni strokovnjaki, ki pa vam bodo znali tudi odlično svetovati in vas orientirati. 

Spremljajte naše akcije in jih izkoristite, saj našim strankam rade volje nudimo dodatne akcije na večje projekte.

Pri nas vas čaka najboljša ponudba za krovska dela, izdelavo ostrešij ter krovstvo na splošno

Z našimi storitvami pa so stranke zelo zadovoljne, imamo odlične reference, med katerimi bi izpostavili Splošno bolnišnico Celje, ter podjetje Starman.

Pri krovskih delih, izdelavi ostrešij ter pri krovstvu na splošno, si želimo tesnega sodelovanja s stranko, saj nas zanimajo vse njihove želje in zahteve, da končne storitve kar najbolj približamo vaši ideji, ker vemo, da tako dosežemo zadovoljstvo, ki pa je za nas na prvem mestu. 

Z našim podjetjem lahko pričakujete prvovrstno kakovost izvedenih storitev, smo zelo prilagodljivi in korektni, prav tako pa vam nudimo konkurenčne cene in garancijo na izvedene storitve. 

Za krovska dela, za izdelavo ostrešij in za krovstvo smo za vas vedno na voljo

Z nami boste prihranili veliko časa in denarja, saj vam pri nas nudimo vse potrebno, od ogleda, do končne izvedbe del. Sami poskrbimo tudi za dobavo najboljših materialov.

Za kvalitetne strojne inštalacije v Sloveniji boste z nami izbrali pravo rešitev, zato ne odlašajte in nas kontaktirajte peko navedenih kontaktov. Vabimo pa vas tudi k ogledu naše spletne strani. Veselimo se sodelovanja z vami!