Nazaj na seznam zadetkov

Krovska dela, kleparstvo ŠUŠTERŠIČ d.o.o., Logatec

V podjetju ŠUŠTERŠIČ d.o.o. smo vam na voljo za krovska dela ter kleparstvo. Nahajamo se v Logatcu in smo daleč naokoli najbolj konkurenčni ponudnik.  

Naše stranke obravnavamo individualno, saj se radi posvetimo vsem njihovim željam, potrebam in zahtevam, ker je za nas njihovo zadovoljstvo najbolj pomembno. Svoje delo opravljamo skladno s predpisi in standardi. Čeprav se nahajamo s Logatcu, smo vam na voljo po celotni Sloveniji.

S krovskimi deli in kleparstvom se v našem podjetju ŠUŠTERŠIČ d.o.o. iz Logatca ukvarjajo naši natančni, zanesljivi, odgovorni, profesionalni in usposobljeni strokovnjaki. Za nas se je odločilo že mnogo zadovoljnih strank, in bilo bi nam v veselje, da bi del njih postali tudi vi. 

Spremljajte pa tudi morebitne akcije, ki jih občasno nudimo našim cenjenim strankam in si priskrbite top ponudbo!

Za krovska dela in kleparstvo, se obrnite na podjetje ŠUŠTERŠIČ d.o.o. iz Logatca

Na podjetje ŠUŠTERŠIČ d.o.o. iz Logatca se torej obrnite, če potrebujete:

  • krovska dela,

  • kleparstvo,

  • trgovino s krovsko-kleparskimi izdelki (www.sustersic.si) ter

  • transport in dvig bremen z avtodvigali do 220 ton in 90 m.

Zagotavljamo visoko kakovost izvedenih storitev, dostopne cene, hitro odzivnost, konkreten odnos ter spoštovanje vseh rokov in dogovorov.

Za naročila, odlično ponudbo in dodatne informacije o krovskih delih in kleparstvu, nas kontaktirajte in v celoti se vam bomo posvetili. V veselje nam bo sodelovati z vami!