Nazaj na seznam zadetkov

MONTAŽA GRAJ vam krovska dela v Pomurju zagotovimo hitro, kvalitetno in po najboljših cenah

Pridobite našo ponudbo za krovska dela že danes, da na vašem objektu čim prej poskrbimo, da dobite popolno streho. 

Po celem Pomurju lahko vidite objekte, kjer smo poskrbeli za krovska, kleparska in tesarska dela in veseli bomo, če bo med našimi odličnimi referencami tudi vaš. 

Krovska dela - Montaža Graj d.o.o.

Krovska dela v pomurski regiji izvajamo že več kot 15 let

Izkušenj na področju krovstva, kleparstva in tesarstva nam zagotovo ne manjka. V vsem tam času smo dosegli obrtno odličnost in postali sinonim za najboljša krovska dela v Pomurju, katera si hitro in ugodno zagotovite tudi vi. 

Vaše zadovoljstvo in kvalitetno opravljeno delo nam največ pomenijo. Zato stalno spremljamo razvoj tehnologij in materialom ter se posvečamo strokovnemu izobraževanju. Dodatno skrbimo za širjenje ponudbe, tako da krovstvo, kleparstvo in tesarstvo dopolnjujemo še s

  • izvedbo strelovodov

  • zaključnimi gradbenimi deli

  • izolacijami ravnih streh

  • vgradnjo svetlobnikov in strešnih oken

  • adaptacijo stanovanj

Smo med vodilnimi podjetji v naši panogi in regiji in tudi v prihodnje bomo strmeli k takšni uspešnosti. Pri tem nam boste najbolj pomagali vi, s svojim zaupanjem oziroma izbiro naših krovskih del. 

Zaupajte nam svoja vprašanja, ki jih krovska dela odpirajo in si v Pomurju zagotovite sodelovanje z našim podjetjem, ki bo vaše želje glede strehe uresničilo hitro, ugodno, predvsem pa izjemno strokovno. 

 

Krovska dela - Montaža Graj d.o.o.