Nazaj na seznam zadetkov

Krovska dela, sanacija teras, izdelava fasad, A SISTEMI d.o.o.

V podjetju A SISTEMI d.o.o. smo strokovnjaki za:

  • krovska dela,

  • sanacijo teras,

  • izdelavo fasad,

  • izdelavo mansard in

  • kleparska dela.

Vse storitve opravljamo po vseh predpisih in standardih. Upoštevamo navodila proizvajalca materiala. Dela so izvedena učinkovito, dosledno, v kratkih časovnih rokih in kvalitetno.


Krovska in kleparska dela morajo biti izvedena kakovostno, saj gre za dolgoročno investicijo.

Kar se tiče izdelave mansard, je montaža enostavna. Izdelane so hitro, zato boste z nami prihranili čas. A tudi denar - za načrtovanje, gradnjo in financiranje.

Izkoristite top ponudbo za krovska dela, sanacijo teras in izdelavo fasad s podjetjem A SISTEMI d.o.o.

Pri krovskih delih, sanacijah teras in izdelavi fasad pa vedno upoštevamo tudi izolacijo in optimizacijo prostora. Če nameravamo prostor pod streho izkoristiti za stanovanje, mora predvsem zagotavljati bivalno ugodje, kar predvsem sestavlja primerna temperatura in relativno zračna vlaga.

Streha mora biti pravilno sestavljena. Potem se skupaj z vami pogovorimo o toplotni izolaciji. Seveda vam pri odločitvah pomagamo, saj mora biti izbrana preudarno in vgrajena pravilno, da zmanjšate energetske izgube.

Trudimo se, da izolacijski materiali, ki vam jih vgradimo mi, pozimi preprečujejo izgubo toplote, poleti zmanjšujejo pregrevanje prostorov, poleg tega pa so prostori tudi zvočno izolirani.


Naše podjetje bo vse storitve izvedlo strokovno, profesionalno in predano, saj si želimo ob koncu del videti stranko zadovoljno. Stopite v stik z nami preko objavljenih kontaktov. Na voljo pa vam je tudi naša spletna stan, da si jo ogledate.